Neler Yeni

Ebay Dropshipping Yapılır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Barış kaya
Ebay dropshipping yapmak istiyorum bu konuda videolar izledim ilk adımları attım sizce para kazanılırmı yoksa batarmıyız

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ebay dropshipping yapmak istiyorum bu konuda videolar izledim ilk adımları attım sizce para kazanılırmı yoksa batarmıyız
Dropshipping tam olarak ne oluyor? Kim en çok para verirse ürünü o kapıyor tarzında bir şey mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Barış kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dropshipping tam olarak ne oluyor? Kim en çok para verirse ürünü o kapıyor tarzında bir şey mi?
kanka sen aracı oluyorsun sitede satılan ürünlere bakıyorsun sonra onu farklı sitelerden ucuza buluyorsun ve satış yapacağın siteye ilan açıyorsun ucuzdan alıp üstüne cüzi miktarda karını koyuyorsun talep geldikçe siparişi gelen adrese atıyorsun

Fatkör

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Fatih Köroğlu
Bence deneyin ürünler nereden alıp nereye satacaksınız kendiniz için değersiz olan bir parayla başlayabilirsiniz ytd
Not: Ytd demekde alışkanlık oldu😀

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Barış kaya
anladığım kadaryıla

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kanka sen aracı oluyorsun sitede satılan ürünlere bakıyorsun sonra onu farklı sitelerden ucuza buluyorsun ve satış yapacağın siteye ilan açıyorsun ucuzdan alıp üstüne cüzi miktarda karını koyuyorsun talep geldikçe siparişi gelen adrese atıyorsun
Anladım, Amazon'da da böyle bir sistem vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Peki kaç lira sermaye ile girilir bu işlere?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
bende bütün her şeyi hazırladım satılmıcak bir ürün koydum 1 hafta bekliyorum dolmasını ürünleri seçtim umarım tutturabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Barış kaya
Bence deneyin ürünler nereden alıp nereye satacaksınız kendiniz için değersiz olan bir parayla başlayabilirsiniz ytd
Not: Ytd demekde alışkanlık oldu😀
bende öyle düşünüyorum kazanırsak ne ala kaybedersekte çok üzülmeyeceğimiz bi para olmalı ama
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bütün her şeyi hazırladım satılmıcak bir ürün koydum 1 hafta bekliyorum dolmasını ürünleri seçtim umarım tutturabilirim
ben daha paypal için gerekli bilgileri bekliyorum

Sewdimw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Celit
Selam yeni soru nereden sorabilirim
Anladım, Amazon'da da böyle bir sistem vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Peki kaç lira sermaye ile girilir bu işlere?

Ekler

• Screenshot_2021-05-18-21-41-35-500_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-05-18-21-41-35-500_com.android.chrome.jpg
    706 KB · Hit: 45
Top Bottom