Ebay Dropshipping Yapılır mı ?

Reaksiyon skoru
20
Ebay dropshipping yapmak istiyorum bu konuda videolar izledim ilk adımları attım sizce para kazanılırmı yoksa batarmıyız

Ebay dropshipping yapmak istiyorum bu konuda videolar izledim ilk adımları attım sizce para kazanılırmı yoksa batarmıyız
Dropshipping tam olarak ne oluyor? Kim en çok para verirse ürünü o kapıyor tarzında bir şey mi?

Dropshipping tam olarak ne oluyor? Kim en çok para verirse ürünü o kapıyor tarzında bir şey mi?
kanka sen aracı oluyorsun sitede satılan ürünlere bakıyorsun sonra onu farklı sitelerden ucuza buluyorsun ve satış yapacağın siteye ilan açıyorsun ucuzdan alıp üstüne cüzi miktarda karını koyuyorsun talep geldikçe siparişi gelen adrese atıyorsun

Bence deneyin ürünler nereden alıp nereye satacaksınız kendiniz için değersiz olan bir parayla başlayabilirsiniz ytd
Not: Ytd demekde alışkanlık oldu😀

kanka sen aracı oluyorsun sitede satılan ürünlere bakıyorsun sonra onu farklı sitelerden ucuza buluyorsun ve satış yapacağın siteye ilan açıyorsun ucuzdan alıp üstüne cüzi miktarda karını koyuyorsun talep geldikçe siparişi gelen adrese atıyorsun
Anladım, Amazon'da da böyle bir sistem vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Peki kaç lira sermaye ile girilir bu işlere?

bende bütün her şeyi hazırladım satılmıcak bir ürün koydum 1 hafta bekliyorum dolmasını ürünleri seçtim umarım tutturabilirim

Bence deneyin ürünler nereden alıp nereye satacaksınız kendiniz için değersiz olan bir parayla başlayabilirsiniz ytd
Not: Ytd demekde alışkanlık oldu😀
bende öyle düşünüyorum kazanırsak ne ala kaybedersekte çok üzülmeyeceğimiz bi para olmalı ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende bütün her şeyi hazırladım satılmıcak bir ürün koydum 1 hafta bekliyorum dolmasını ürünleri seçtim umarım tutturabilirim
ben daha paypal için gerekli bilgileri bekliyorum

Selam yeni soru nereden sorabilirim
Anladım, Amazon'da da böyle bir sistem vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Peki kaç lira sermaye ile girilir bu işlere?

Ekler

• Screenshot_2021-05-18-21-41-35-500_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2021-05-18-21-41-35-500_com.android.chrome.jpg
    706 KB · Hit: 63
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,127
Üyeler
186,851