andires42
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Merhaba Arkadaşlar,
Önceden konusunu açmış olduğum Kabloları olmayan Sony Müzik setinin kablolarını yurt dışında amerika Ebay sitesinde bulduk.
Satıcı'nın Türkiye'ye gönderim yapmadığı yazıyordu. Satıcı ya 2 kez mail attım ürünün fotoğrafları ile birlikte mesaj gelmedi.
Daha sonra yine ödeme sayfasında satıcıya soru kısmından Türkiye'ye niye gönderim yok diye mail attım bana ödeme sayfasına giden link yollamış(Farklı model kablolara yazmışım) tıklamadım.
Satıcının bu tavrı Türkiye ye gönderime açık olduğunu gösteriyor fakat aklıma takılan soru şu kargo ücreti kaç para olacak ?
Ben ödemeyi kredi kartıyla yapabilecek miyim ? Kartımdan Döviz mi çekilecek ?
Kargo takip numarası verecek mi ? Kargo ücreti kaç para olacak ?
Yardımcı olabilir misiniz ?
Sistem kontrol cable 3 olacak 25 dolar olan.
Önceden konusunu açmış olduğum Kabloları olmayan Sony Müzik setinin kablolarını yurt dışında amerika Ebay sitesinde bulduk.
Satıcı'nın Türkiye'ye gönderim yapmadığı yazıyordu. Satıcı ya 2 kez mail attım ürünün fotoğrafları ile birlikte mesaj gelmedi.
Daha sonra yine ödeme sayfasında satıcıya soru kısmından Türkiye'ye niye gönderim yok diye mail attım bana ödeme sayfasına giden link yollamış(Farklı model kablolara yazmışım) tıklamadım.
Satıcının bu tavrı Türkiye ye gönderime açık olduğunu gösteriyor fakat aklıma takılan soru şu kargo ücreti kaç para olacak ?
Ben ödemeyi kredi kartıyla yapabilecek miyim ? Kartımdan Döviz mi çekilecek ?
Kargo takip numarası verecek mi ? Kargo ücreti kaç para olacak ?
Yardımcı olabilir misiniz ?

Sony LBT-A709 LBT-A77 LBT-759 System Control Cables | eBay
Connector: Various connectors are used 3, 11, and 15 for this set of cables. Sony LBT-D709CD, LBT-A77CD, LBT-A77CDM, LBT-D759CD. I build and test each one of these cables personally and I stand behind my work.
www.ebay.com