GirayHan
80+ Platinum
Kanka harbiden iyi diyorsan almayı düşünüyorum. Piyasa dolandırıcı dolu.
iyidir güvenerek alabilirsin. satıcı eczacıbaşı zaten resmi satıcı dolandırılmazsınKanka harbiden iyi diyorsan almayı düşünüyorum. Piyasa dolandırıcı dolu.
multivitamin değilse vitaminleri ayrı tabletler halinde almanda hiç bir sakınca yok. yine de tahlil yaptırın.bu haplar günde bir adet b12 içersem d vitamini icebilirmiyim
Teşekkürler sen hangisini kulalnıyorsun? omega 3 olanı alsam mı?iyidir güvenerek alabilirsin. satıcı eczacıbaşı zaten resmi satıcı dolandırılmazsın
Teşekkürler aga başka tavsiyen var mı?omega allah'ın emri. devamlı kullanıyorum devamlı kullanmanı da öneririm. her hafta balık yemiyorsan kesinlikle omega kullanmalısın zaten.
Omeganın fiyatı normal gibi.omega allah'ın emri. devamlı kullanıyorum devamlı kullanmanı da öneririm. her hafta balık yemiyorsan kesinlikle omega kullanmalısın zaten.
Omega 3- b12 - D alıcamiyidir güvenerek alabilirsin. satıcı eczacıbaşı zaten resmi satıcı dolandırılmazsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
multivitamin değilse vitaminleri ayrı tabletler halinde almanda hiç bir sakınca yok.