Edebiyat Projesini nasıl yapacağım?

Proje konusu aslında basit. Hoca kitap listesi verdi istediğinizi alın ve özetini çıkartın dedi. Ama ben koronaydım ve hocadan 1 hafta süre daha istedim kabul etti ama 3 sıavım daha var haftaya ne yapacağımı şaşırdım üstüne bide;
Mat. ödev + quiz + sınav
Fizik sınavı+ 50 soru performans ödevi
Biyoloji sınavı+performans
İng. ödevi+proje
Teslim tarihleri bu hafta ve 1 Aralık ne yapıcam ben?
kitap listesini atar mısın

35 dakika önce konuyu paylaşmışsın ve hala buradasın. Bu sürede;

50 soruluk fizik performans ödevinin %20sini
biyoloji performans ödevinin %15 ini
ingilizce ödevinin %20 sini
matematik ödevini veya quiz konularının %20 sini yapabilirdin.

Ama sen forumda takılmayı seçtin. Bence yapamamayı biraz da hakediyor gibisin.

Nasıl yapacagın hakkında bilgi verme kısmına geçersek, fizik, biyoloji sınavları için benim hocam, matematik için ise rehber matematik kanallarına bakabilirsin. Ödevlerin için yeterince aklın olduğunu varsayarsak kendin yaparsın zaten.
o 50 soruyu tek tek kendimiz yazıp cevabını da açıklayarak yapıcaz...

kitapların internette pdf formatlarını bulup daha sonra oradaki sayfalarını kopyala yapıştır yapayarak özet çıkarma sitesine at ve sana özet çıkarsın.

yetiştirememe korkusu var ve ne ara sınavlara bakacağım...
Ödevler verileli en az 2 hafta oldu desek. 14 gün.
5 ödevin var.
Her birisi için 2 gün ayırsan ve bu günler içinde sadece o gün işlediğin dersleri tekrar etsen quiz ve sınavlar için 4 gün daha yoğun çalışma vaktin olacak.
Burada sorun nerede?
Ben sende sorumsuzluk görüyorum. Yine de umarım yetiştirirsin.

Ödevler verileli en az 2 hafta oldu desek. 14 gün.
5 ödevin var.
Her birisi için 2 gün ayırsan ve bu günler içinde sadece o gün işlediğin dersleri tekrar etsen quiz ve sınavlar için 4 gün daha yoğun çalışma vaktin olacak.
Burada sorun nerede?
Ben sende sorumsuzluk görüyorum. Yine de umarım yetiştirirsin.
ing. bitti, Biyoloji bu çarşamba fizikte bu salı, ben 2'sinide yetiştirebilirmiyim bilmiyorum ve quiz bu salı

Proje konusu aslında basit. Hoca kitap listesi verdi istediğinizi alın ve özetini çıkartın dedi. Ama ben koronaydım ve hocadan 1 hafta süre daha istedim kabul etti ama 3 sıavım daha var haftaya ne yapacağımı şaşırdım üstüne bide;
Mat. ödev + quiz + sınav
Fizik sınavı+ 50 soru performans ödevi
Biyoloji sınavı+performans
İng. ödevi+proje
Teslim tarihleri bu hafta ve 1 Aralık ne yapıcam ben?
Kitap listesi ni atabilirseniz yardımcı olurum okuduğum kitapların özetini Word e yazıyorum. Okuduğum varsa yardımcı olurum.

ing. bitti, Biyoloji bu çarşamba fizikte bu salı, ben 2'sinide yetiştirebilirmiyim bilmiyorum ve quiz bu salı
şimdi başlasan ve saatte 10 soru yazıp çözsen 50 sorun 5 saat sürer arada 1 saat dinlensen 6 saatte fizik biter. saat 10 gibi boşa cıkmıs olursun.
1 saat mat quizi için çalışsan biraz aklında bir şeyler oluşur.
Pazartesi okuldan geldiğinde 3 saat daha baksan ki 4 saat quiz için çok fazla. Zaten belirli konudan soracagı için 2.5 saat bile rahat yetecektir.
1 saat okuldan geldiginde 1 saat quize çalıstıgında dinlensen ve okuldan 5 de geldiğini varsayarsak pazartesi saat aksam 10 da hem fizik hem quiz bitmiş olacak.
quiz için çalışma notları cıkarman okulda quiz öncesi calısman adına fırsat olur.
11 de yatana kadar biyolojiye baslasan ve salı gününün tamamını ona ayırsan(okul sonrası tabi ki de.) yetişir bence.

şimdi başlasan ve saatte 10 soru yazıp çözsen 50 sorun 5 saat sürer arada 1 saat dinlensen 6 saatte fizik biter. saat 10 gibi boşa cıkmıs olursun.
1 saat mat quizi için çalışsan biraz aklında bir şeyler oluşur.
Pazartesi okuldan geldiğinde 3 saat daha baksan ki 4 saat quiz için çok fazla. Zaten belirli konudan soracagı için 2.5 saat bile rahat yetecektir.
1 saat okuldan geldiginde 1 saat quize çalıstıgında dinlensen ve okuldan 5 de geldiğini varsayarsak pazartesi saat aksam 10 da hem fizik hem quiz bitmiş olacak.
quiz için çalışma notları cıkarman okulda quiz öncesi calısman adına fırsat olur.
11 de yatana kadar biyolojiye baslasan ve salı gününün tamamını ona ayırsan(okul sonrası tabi ki de.) yetişir bence.
Edebiyat ödevini ne zaman yapıcam? Ve okuldan 3'te çıkıyorum

Edebiyat ödevini ne zaman yapıcam? Ve okuldan 3'te çıkıyorum
Kendin söyledin.
2 gün için fazladan 2 saatin var 4 saat en az ona süren var. tam odaklanıp yaparsn.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,273
Üyeler
184,612
Son üye
Burry
Geri