Çok önemli bir ders edebiyat hele lise deAnaya babaya anlat şimdi anlatabilirsen
Sınıfta kalmaz telafiye kalır.Çok önemli bir ders edebiyat hele lise de
Kötü olmuş
Öbür sınavda halledersin yüksek alıp edebiyat ortalamanı düzeltirsin
Edebiyat ortalaman 50'nin altında olursa sınıfta kalıyorsun.Edebiyat baraj dersi.
Vallaha hocaya bunu yolladım ama hakkımız da hayırlısıÇok önemli bir ders edebiyat hele lise de
Kötü olmuş
Öbür sınavda halledersin yüksek alıp edebiyat ortalamanı düzeltirsin
Edebiyat ortalaman 50'nin altında olursa sınıfta kalıyorsun.Edebiyat baraj dersi.
İlk defa duydumSınıfta kalmaz telafiye kalır.
9. sınıfta edebiyatta 50 altında aldım 48di edebiyat ortalamam telafiye kaldım daha sonra telafi sınavında 50 üstüydü sanırım 50üstü alınca geçiyorsun 12.sınıfa kadar yılda 2 3 defa verme hakkın oluyor.Detaylı araştırırsın kalırsan.Ama kalmıyorsun telafi sınavına kalıyorsun.6 sene önce böyleydi tabii değişmediyseİlk defa duydum
bizim hocalar öyle diyordu
9. sınıfta edebiyatta 50 altında aldım 48di edebiyat ortalamam telafiye kaldım daha sonra telafi sınavında 50 üstüydü sanırım 50üstü alınca geçiyorsun 12.sınıfa kadar yılda 2 3 defa verme hakkın oluyor.Detaylı araştırırsın kalırsan.Ama kalmıyorsun telafi sınavına kalıyorsun.6 sene önce böyleydi tabii değişmediyse
Beyler son da ne demek istemiş ??İlk defa duydum
bizim hocalar öyle diyordu
Anlamadı hocanı bana.Beyler son da ne demek istemiş ??
ikinci sınavın daha yüksek alacaksın bence veya daha yüksek alırsın gibi bir şey demek istemiştir çok yüksek ihtimal.Beyler son da ne demek istemiş ??