evet sınıfta kalmıyorsın genel ortalama 50 den aşşağıya düşmediği sürecebildiğim kadarıyla bir dersin ortalaması 50 den mi ne düşük olunca sınıfta kalmıyorsun belge alamıyorsun sınıfta kalma kalmama olayı genel tüm derslerin ortalamasına bakıyor benim bildiğim bu şekilde yani sadece edebiyat düşük diğerleri yüksekse ortalaman 50 üzerindeyse sınıfta kalıcağını düşünmüyorum
2.dönem yazılıları olmaz ise kalırsın ama şöyle sadece edebiyattan kalırsın sorumlu geçersin sonra sınavlara sokar hocan seni 50 üstü alırsan geçersin10. sınıfım edebiyattan kaldım sınıf tekrarı mı yapacağım 2. sınavlar için bekliyorum iptal edilirse sınıfta mı kalacağım ?
evet biliyorum. Endişem 2. dönem sınavlarının olmaması2.dönem yazılıları olmaz ise kalırsın ama şöyle sadece edebiyattan kalırsın sorumlu geçersin sonra sınavlara sokar hocan seni 50 üstü alırsan geçersin
ama 2.dönem yazılıları olursa 2.dönem sınavlarındaki edebiyat ortalamanla 1.dönem sınavlarındaki edebiyat ortalamalarını toplarlar 2 ye bölerler 50 üstündeyse geçersin
edebiyattan kalınca sınıfta kalıyorsun diye bir şey duydum diğer derslerden farklıymışbildiğim kadarıyla bir dersin ortalaması 50 den mi ne düşük olunca sınıfta kalmıyorsun belge alamıyorsun sınıfta kalma kalmama olayı genel tüm derslerin ortalamasına bakıyor benim bildiğim bu şekilde yani sadece edebiyat düşük diğerleri yüksekse ortalaman 50 üzerindeyse sınıfta kalıcağını düşünmüyorum
bana olmaz gibi geliyor olursada haziranda düzelince sınavları yaparlar gibievet biliyorum. Endişem 2. dönem sınavlarının olmaması
Mesaj otomatik birleştirildi:
edebiyattan kalınca sınıfta kalıyorsun diye bir şey duydum diğer derslerden farklıymış
10. sınıfı tekrar etmez miyim yaniKardeşim gel 2 kere edebiyattan kalıp 4 kere sorumluluk sınavına giren tecrübeli birisi var burada.
Kalmazsın 12. sınıfa kadar sorumluluk sınavları olucak.
Sorumluluk sınavının bir tanesinden 50 üstü alsan yeterli.
Her yıl 3 tane hakkın var.
12.sınıfta eğer hala sorumlu isen mezun olamazsın o dersi vermeden.
etmezsin10. sınıfı tekrar etmez miyim yani
yanlış kanka kalmazEdebiyat değil dil anlatımdan kalırsan sınıfta kalırsın.
Dil anlatım baraj ders değil mi.yanlış kanka kalmaz