Neler Yeni

Edit için program önerisi

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakkı Demir
Selamlar. Lolde aldığım kliplerden montage videosu hazırlamak istiyorum. Önceden hiç yapmadım sıfır bilgiye sahibim. Hem program önerisi, hem de rehber isteyeceğim. Öğrenebileceğim güzel videolar varsa önerir misiniz? En basitinden şarkı koyabilsem, hafif patlama efekti yapabilsem ve klipler arası geçiş yapabilsem yeterli. Mesela ekran hafifçe kararıp yeni bir video gelir o da hafif aydınlanarak gelir ya, onlar falan nasıl yapılır öğrenmek istiyorum.

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Ben uzun yıllardır Camtasia kullanıyorum. Arayüzü aşırı basit ve diğer sürümleri ile aynı. Herhangi bir rehber videosu izlesen sürüm fark etmez işini görecektir.
Programı nasıl elde edersin sana kalmış :)
tom.png

EDİT : Ekran görüntüsü almak için OBS açık ara en iyisi. Biraz kafa yorup düzgün ayar yaparsan fps kaybın olmaz diyebilirim.

Son düzenleme:

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
camtasia ekran kaydetme + düzenleme için iyidir full bulursan kullan. lolde ekran kaydı bazen siyah çıkıyor lolde esc>ayarlar> görüntüyü pencereli seçince görüntüyü kaydediyordu sanırım. ekran karanlık olursa pencereli, tam ekran falan seçip denersin.
windows 10 da kendi ekran kaydedici vardı sanırım hiç kullanmadım windows tuşu+alt+g basınca açılıyormuş bende gamebar falan her şey devre dışı olduğundan kullamıyorum kaydı aldıktan sonra. wondershare vb programlarla da edit yapabilirsin. profesyonel edit lo'e gitmez ama profesyonel edit için adobe Premiere Pro kullanabilirsin kullanımı daha zordur ama baya iş çıkarır bilgisayar özelliklerinin iyi olması da lazım.

MrHakkı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Hakkı Demir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
camtasia ekran kaydetme + düzenleme için iyidir full bulursan kullan. lolde ekran kaydı bazen siyah çıkıyor lolde esc>ayarlar> görüntüyü pencereli seçince görüntüyü kaydediyordu sanırım. ekran karanlık olursa pencereli, tam ekran falan seçip denersin.
windows 10 da kendi ekran kaydedici vardı sanırım hiç kullanmadım windows tuşu+alt+g basınca açılıyormuş bende gamebar falan her şey devre dışı olduğundan kullamıyorum kaydı aldıktan sonra. wondershare vb programlarla da edit yapabilirsin. profesyonel edit lo'e gitmez ama profesyonel edit için adobe Premiere Pro kullanabilirsin kullanımı daha zordur ama baya iş çıkarır bilgisayar özelliklerinin iyi olması da lazım.
hocam bu programları öğrenebileceğim bir rehber var mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,190
Üyeler
161,967
Son üye
bencross
Top Bottom