Neler Yeni

Editlerim Nasıl Sizce?

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Merhaba uzun süredir editörlükle uğraşıyorum telefondan başladım ve uzun bir süredir bilgisayardan yapıyorum sizede danışmak istedim sizce editlerim nasıl?

Bu editte ilk defa bu stili denemiştim o yüzden değişik bira

Bu stilde genellikle yaptığım stil bu gibi editlerden birsürü var fikirlerinizi bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Streamble kalite düşürüyor 720p yapıp izleyin 4k kadar olmasa da daha kaliteli olacaktır

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Muhammed Ali Yüksel
Merhaba uzun süredir editörlükle uğraşıyorum telefondan başladım ve uzun bir süredir bilgisayardan yapıyorum sizede danışmak istedim sizce editlerim nasıl?

Bu stilde genellikle yaptığım stil bu gibi editlerden birsürü var fikirlerinizi bekliyorum

Streamble kalite düşürüyor 720p yapıp izleyin 4k kadar olmasa da daha kaliteli olacaktır
Bence biraz daha göze güzel gelen renkli editler yap

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SametBuYav

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
393
İsim
cancan
İlgilendiği Kategoriler
Akıllı Telefon

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
Hangi programları kullanıyorsunuz? Hazır After Effects filtreleri vardı sanırım editler ordan yapılmış gibi. Sadece walking dead olan editi beğenmedim onun dışında diğerleri güzel.

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İlki aşırı iyi olmuş yalnızca süresi biraz uzun geldi.
İkincisi ise Patrick abimden sonra gelen kişi geçiş efektlerinden ötürü adam akıllı gözükmüyor bile ona dikkat edebilirsin.

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Gayet güzel ama bu tarz editler sadece instagram veya youtube shorts'a mahkum gibi.Birde nasıl öğrendiniz ? Arkadaşımın bir videosu var onu editlemek istiyorum sadece müzik efekti lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet güzel ama bu tarz editler sadece instagram veya youtube shorts'a mahkum gibi.Birde nasıl öğrendiniz ? Arkadaşımın bir videosu var onu editlemek istiyorum sadece müzik efekti lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum.
Genellikle tiktokta paylaşıyorum editlerin genel tutma yeri tiktok zaten aşırı fazla sanal editor insanla Arkadaş oldum türk yunan ingiliz alman vs. Karışık hepsi yardımcı oldu bilgisayarda editlemeye başladığında sonrada akıp gittim

Hangi programları kullanıyorsunuz? Hazır After Effects filtreleri vardı sanırım editler ordan yapılmış gibi. Sadece walking dead olan editi beğenmedim onun dışında diğerleri güzel.
Ae 2019 ama hazır hicbirsey yok hepsini kendim yapıyorum

İlki aşırı iyi olmuş yalnızca süresi biraz uzun geldi.
İkincisi ise Patrick abimden sonra gelen kişi geçiş efektlerinden ötürü adam akıllı gözükmüyor bile ona dikkat edebilirsin.
İlki transition edit genellikle loopa girmek zorundadır şarkılardan dolayı o yüzden uzun Patrickten sonra gelen kişi editinde bulanıklık biraz fazla kaldı düzeltmeye usendigim için kaldi oyle

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Genellikle tiktokta paylaşıyorum editlerin genel tutma yeri tiktok zaten aşırı fazla sanal editor insanla Arkadaş oldum türk yunan ingiliz alman vs. Karışık hepsi yardımcı oldu bilgisayarda editlemeye başladığında sonrada akıp gittim

Ae 2019 ama hazır hicbirsey yok hepsini kendim yapıyorum

İlki transition edit genellikle loopa girmek zorundadır şarkılardan dolayı o yüzden uzun Patrickten sonra gelen kişi editinde bulanıklık biraz fazla kaldı düzeltmeye usendigim için kaldi oyle
Ben nasıl yapabilirim hocam ? Arkada video ve brain fart sound effect koyucam o kadar,ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Güzel Hocam Aynı sorunu bende yaşıyorum kalite düşmesini
Kalite düşmüyor hocam paylaşırken telefonumda indirili olmadığı için videolar (pc den paylaşıyorum) telefonumda olmuyor bende hem paylasilmis videomu tiktoktan indiriyorum hemde üstüne streambleye yüklüyorum ondan düşük gözüküyor sizde

Ben nasıl yapabilirim hocam ? Arkada video ve brain fart sound effect koyucam o kadar,ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.
Aslında dediğiniz şey aşırı kolay bilgisayara bile gerek yok capcuttan yapılır telefonda youtubeden sesi bulun mp3 indirin ses ekleyin capcuttan yerini klibe göre ayarlayın bu kadar üst düzey program gerektiren bir şey değil

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Eline sağlık çok güzel olmuş videolar galiba tiktok & instagram için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,612
Üyeler
166,408
Son üye
ihtiras
Top Bottom