Neler Yeni

Editlerim Nasıl Sizce?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Kitlem Türklerden çok yabancı olduğu için müzik seçimlerimi yabancıların tiktok trend şarkılarına göre seçmem gerekiyo
Evet zaten öyle olmali turkce sarkilar zaten iyi degil bu konularda.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Sence after effects zor mu bide anladın sen demek istediğimi ücretsiz oluyor mu :D böyle şeylerden para kazanan yok demi hobi amaçlı.
After effects zor alışırsın kolay ilk başlarda zor geliyor yardım almazsan ve ücretsiz oluyor ben öyle indirmiştim ama önermiyoruz crack😶

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
nasıl tiktok kazandırmıyordur herhalde.
Edit için kullandığım ayarlarımı satıyor color correction shake blurlar text efektleri felan çoğu insanda yapamadığı için parası olan alıyor

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Edit için kullandığım ayarlarımı satıyor color correction shake blurlar text efektleri felan çoğu insanda yapamadığı için parası olan alıyor
Aslında keşke tiktok falan böyle şeylerde para teşvik etse insanın daha çok yapası gelir mesela senden örnek 1 ay bırakıyon 1 ay başlıyor ama bu iş paraya dönse daha çok yapasın gelir gibi.

Lgoyü

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Enes
Aslında keşke tiktok falan böyle şeylerde para teşvik etse insanın daha çok yapası gelir mesela senden örnek 1 ay bırakıyon 1 ay başlıyor ama bu iş paraya dönse daha çok yapasın gelir gibi.
Para her türlü kazanılıyor bu işten aslında az bir miktarda olsa, satış kabiliyetiniz varsa her türlü alıcı bulunur tiktok kısmında yayın açma dışında bir para kazanma yok evet ama yabancı editorler arkadaşlarına hediye atıyor genellikle az çok farketmeksizin yani kamerayı ekrana bakicak şekilde koysan arkada edit yapsan hem insanlar öğreniyor hem para geliyor az buz ben hiç açmadım ama açan çoğu arkadaşım para kazanıyor bu bi manipulasyon gibi aslında tiktokta ilk ve son defa bir arkadaşıma hediye attım 2 liralik bakiyeyle başladım karttan 50 lira harcamisim... Bağımlılık yapıyor kısaca o yüzden yayınlarda iyi kazandirir sevdirirsen kendini

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
Para her türlü kazanılıyor bu işten aslında az bir miktarda olsa, satış kabiliyetiniz varsa her türlü alıcı bulunur tiktok kısmında yayın açma dışında bir para kazanma yok evet ama yabancı editorler arkadaşlarına hediye atıyor genellikle az çok farketmeksizin yani kamerayı ekrana bakicak şekilde koysan arkada edit yapsan hem insanlar öğreniyor hem para geliyor az buz ben hiç açmadım ama açan çoğu arkadaşım para kazanıyor bu bi manipulasyon gibi aslında tiktokta ilk ve son defa bir arkadaşıma hediye attım 2 liralik bakiyeyle başladım karttan 50 lira harcamisim... Bağımlılık yapıyor kısaca o yüzden yayınlarda iyi kazandirir sevdirirsen kendini
Napsam bendemi böyle şeyler denesem ben kimi seçicem polat alemdarımı :D

Top Bottom