Brabus Rocket
80+
Heeeee kesin, neden Türk biri böyle bir konu açsın kiForumda olmasam ne olacak? Çok şükür bu ülkede doğdum. Mülteci değilim hamd olsun!
Heeeee kesin, neden Türk biri böyle bir konu açsın kiForumda olmasam ne olacak? Çok şükür bu ülkede doğdum. Mülteci değilim hamd olsun!
Çünkü burası TÜRKİYE kardeşim suriye değil. Ülkemde mülteci istemiyorum tamam mı. Minik akkoyunHeeeee kesin, neden Türk biri böyle bir konu açsın ki
Aynı şeyi demiştim ama pekiştirmiş oldun saolÇünkü burası TÜRKİYE kardeşim suriye değil. Ülkemde mülteci istemiyorum tamam mı. Minik akkoyun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga sori konuyu açan mı ak sen mi çözemedim nası bi kavgadaysanızAynı şeyi demiştim ama pekiştirmiş oldun saol
Şimdi konuyu açan kişi ben mülteci değilim diyor bende diyorum ki mülteci birisi böyle bir konu açması mantıksız.Aga sori konuyu açan mı ak sen mi çözemedim nası bi kavgadaysanız
Pardon mülteci olmayanAga sori konuyu açan mı ak sen mi çözemedim nası bi kavgadaysanız
Arkadaş ben laf dokunduruyorum zaten sen gerçek anlamda mı anladın? (!) gördün mü dokundurma sanatı arayacaksın. Biz boşuna mı tartışıyoruz şimdi?Aynı şeyi demiştim ama pekiştirmiş oldun saol
Valla ben de anlamadım reis. Ben dokundurma sanatı kullandım arkadaş gerçek algıladı galiba.Aga sori konuyu açan mı ak sen mi çözemedim nası bi kavgadaysanız