Oda güzel. Şahsen Carlsbergden daha güzel. Ama 2020 öncesi olsaydı Carlsberg derdim.Beck's
Carlsberg bozdu sanki. Ne eski şişesi ne de eski tadı var.carlsberg
Bende 20 yaşındayım Efesten başka içemiyorum .defes dayı birası, turborg gençlerin birası
Katılıyorum carlsberg eskiden daha güzeldiCarlsberg bozdu sanki. Ne eski şişesi ne de eski tadı var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bende 20 yaşındayım Efesten başka içemiyorum .d
Sari tuborg babadirŞahsen Tuborg sevemiyorum bir türlü Efes tarafında ise Efes Pilsen Green olanı eski adıyla Efes Özel Seri'den başka içemiyorum. Ya siz?
Kesinlikle Tuborg Gold Ve Kırmızı Özel Seri Yeni İçtim Su Gibi Tadı Çok Kötü Geldi Çok Hafif Tuborg Gold Ve Kırmızı Has Tat Geliyor YoğunŞahsen Tuborg sevemiyorum bir türlü Efes tarafında ise Efes Pilsen Green olanı eski adıyla Efes Özel Seri'den başka içemiyorum. Ya siz?
Efes tarafında dediğim gibi Efes Pilsen Green (eski adıyla Efes Özel Seri) dışında, Tuborg'ta ise Tuborg Filtresiz'den başka diğerleri koku olarak tat olarak hiç hoşuma gitmedi. Yani tercih etmediklerim arasında. Tabii herkesin damak zevki farklıdır.Kesinlikle Tuborg Gold Ve Kırmızı Özel Seri Yeni İçtim Su Gibi Tadı Çok Kötü Geldi Çok Hafif Tuborg Gold Ve Kırmızı Has Tat Geliyor Yoğun
Sonunda doğru yolu bulan birisi .dİkisi arasında kesinlikle EFES.