C Cicenes35 80+ Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 12 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Enes Çiçen Dün, 22:54 #1 Arkadaşlar selam ben eFootball 2025 PC'ye yeni başladım ve beceri artışı görevlerini yapmak istedim ve 8. adıma yani yakından takip aşamasına geldim. Ancak bir türlü beceremedim şunu nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar selam ben eFootball 2025 PC'ye yeni başladım ve beceri artışı görevlerini yapmak istedim ve 8. adıma yani yakından takip aşamasına geldim. Ancak bir türlü beceremedim şunu nasıl yapabilirim?
umix 80+ Bronze Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 693 Dahası Reaksiyon skoru 274 İsim Ümit Dün, 23:00 #2 sağ tarafı basılı tutun. *Sol tarafı basılı tutarsanız oyuncunuzun bunun yerine "Hızlı Koşma ve Yakından Takip Etme" uyguladığını görürsünüz. yani sağ analog bende oynuyorum kadro bu maç atmak isteyen yazsın. Ekler Ekran görüntüsü 2024-12-14 225907.png 1.7 MB · Hit: 4
sağ tarafı basılı tutun. *Sol tarafı basılı tutarsanız oyuncunuzun bunun yerine "Hızlı Koşma ve Yakından Takip Etme" uyguladığını görürsünüz. yani sağ analog bende oynuyorum kadro bu maç atmak isteyen yazsın.