Oyuncunda o özellik aktif mi? Bildiğim kadarı ile her oyuncu her hareketi yapamıyor.yeni dualshock 4 aldım pede girdim fakat dudak uçuklatan şutu vuramıyorum
hayır hepsi vuruyor kalecide dağil koşma tuşuyla şut tuşuna aynı anda bascak.Oyuncunda o özellik aktif mi? Bildiğim kadarı ile her oyuncu her hareketi yapamıyor.
onu her oyuncu yapabiliyor diye biliyorumOyuncunda o özellik aktif mi? Bildiğim kadarı ile her oyuncu her hareketi yapamıyor.
Ozaman kusura bakmayın eski pes lerde oyuncu özellikleri vardı hepsi aynı hareketi yapamıyordu beceri açman gerekiyoduhayır hepsi vuruyor kalecide dağil koşma tuşuyla şut tuşuna aynı anda bascak.
teşekkürler olduhayır hepsi vuruyor kalecide dağil koşma tuşuyla şut tuşuna aynı anda bascak.
eski peste dudak uçuklatan özelliği yoktu o dediğin oyuncuların vuruş özellikleri dalan şut uzaktan şut anladım ben senin dediğini.Ozaman kusura bakmayın eski pes lerde oyuncu özellikleri vardı hepsi aynı hareketi yapamıyordu beceri açman gerekiyodu
Ben çok eskide kaldım en son pes 15 ve 18 de antrenor modu oynuyordumeski peste dudak uçuklatan özelliği yoktu o dediğin oyuncuların vuruş özellikleri dalan şut uzaktan şut anladım ben senin dediğini.
Alıntıyı görüntüle
ben pes 6 dan pes 2021 kadar oynadım hayatımın en zevkli anlarıydı malesef pes online modunu bozdu oyunun oynanışı değişti mobil oyun oldu bıraktım.Ben çok eskide kaldım en son pes 15 ve 18 de antrenor modu oynuyordum
Efotbal olunca bitti ben 15 ve 18 de çok oynadım çok sevdim 15 en efsaneydi bana göre çok takım şampiyon yaptımben pes 6 dan pes 2021 kadar oynadım hayatımın en zevkli anlarıydı malesef pes online modunu bozdu oyunun oynanışı değişti mobil oyun oldu bıraktım.
sen tek oyunculu üzerine oynamışın dostum galiba online modu harika sarıyordu ortaklaşa modu arkadaşınla kadronu kurup başkalarıyla ws atıyordun o çok sarıyordu şimdi lanet olsun fifa24 oynuyorum bir oyun bu kadarmı animasyon üzerine olur serbest oyun stili yok oyunda.Efotbal olunca bitti ben 15 ve 18 de çok oynadım çok sevdim 15 en efsaneydi bana göre çok takım şampiyon yaptım
Evet ben antrenör modunu oynadım hep bal gibi yama yapıp erzincansporu super lige çıkarıp UEFA kupası almıştım bayerni yenmistim (o modda oyunu kendim değil takıma bırakıyordum erzincanspora lewamdowski ribery almıştım kwjdka)sen tek oyunculu üzerine oynamışın dostum galiba online modu harika sarıyordu ortaklaşa modu arkadaşınla kadronu kurup başkalarıyla ws atıyordun o çok sarıyordu şimdi lanet olsun fifa24 oynuyorum bir oyun bu kadarmı animasyon üzerine olur serbest oyun stili yok oyunda.
Alıntıyı görüntüle