- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bişe sorucam yanlış anlama laf sokuşturma amaçlı söylemiyorum Bilgisayar Mühendisi felanmısın?Bu nesnel bir şeydir. Bencesi sencesi yoktur. Kötü ise kötüdür ve sistem fiyatına göre kötü!
Bişe sorucam yanlış anlama laf sokuşturma amaçlı söylemiyorum Bilgisayar Mühendisi felanmısın?Bu nesnel bir şeydir. Bencesi sencesi yoktur. Kötü ise kötüdür ve sistem fiyatına göre kötü!
Bunu anlamak için bilgisayar mühendisi olmaya gerek yok. 1650'li sistem alınmaz. 1650, RX570'ten bile kötü bir kart.Bişe sorucam yanlış anlama laf sokuşturma amaçlı söylemiyorum Bilgisayar Mühendisi felanmısın?
bence var, ben zaten başından beri söylüyorum Fiyatına Göre iyi diye bu arada 1650 olan bir ekran kartı alınmaz diyosun ama bunu içinde o kartı denemiş ve test etmiş olman lazım bir de ben fiyatı gidipte 6000 tl olsa zaten gelip burda bu bilgisayarı kimseye önermezdim bide bence bilgisayar mühendisi olman gerek yada bilgisayarlarla uzun süre uğraşmış olman lazımBunu anlamak için bilgisayar mühendisi olmaya gerek yok. 1650'li sistem alınmaz. 1650, RX570'ten bile kötü bir kart.
Ayrıca bu fiyata 1650Super'li sistem toplanabiliyor. 1650Super ise RX580 ile başa baş hatta bazen geçen bir karttır.
Şaka mısın?bence var, ben zaten başından beri söylüyorum Fiyatına Göre iyi diye bu arada 1650 olan bir ekran kartı alınmaz diyosun ama bunu içinde o kartı denemiş ve test etmiş olman lazım bir de ben fiyatı gidipte 6000 TL olsa zaten gelip burda bu bilgisayarı kimseye önermezdim bide bence bilgisayar mühendisi olman gerek yada bilgisayarlarla uzun süre uğraşmış olman lazım
dostum Allah razı olsun sabahtan beri herkes kendini bilgisayar mühendisi sanarak cevaplar veriyor sen adam akıllı vermişsin teşekkür ederimHemen başlıyorum
3100 a320 ile alınmaz o.c olmuyor 10100f daha mantıklı olur
1650 alınmaz
Ramleri önermiyorum
Ssd hakkında bilgim yok
Kasada az fan var
Uzun uzun yazardım da.. Bu arada o konuyla ilgilenen bilgisayar mühendisi değil donanım mühendisidir.dostum Allah razı olsun sabahtan beri herkes kendini bilgisayar mühendisi sanarak cevaplar veriyor sen adam akıllı vermişsin teşekkür ederim
aynen knk sürpriz kutudan felan çıktım tartışmak istemiyorum sitenin kurallarını tam okumadım o yüzden daha fazla tartışmayalımŞaka mısın?
her neyseUzun uzun yazardım da.. Bu arada o konuyla ilgilenen bilgisayar mühendisi değil donanım mühendisidir.
Kendi dilini yazamayan birisi ile tartışmaya girmem zaten. İyi forumlar.aynen knk sürpriz kutudan felan çıktım tartışmak istemiyorum sitenin kurallarını tam okumadım o yüzden daha fazla tartışmayalım
Bilgisayar mühendisi çip, analog sensör, devre kartı, klavye, modem ve yazıcılar dahil olmak üzere bilgisayar donanım ve ekipmanlarının araştırılması, tasarlanması, geliştirilmesi ve test edilmesinden sorumludurUzun uzun yazardım da.. Bu arada o konuyla ilgilenen bilgisayar mühendisi değil donanım mühendisidir.
aynen dostum ben zaten oraya arapça yazdımKendi dilini yazamayan birisi ile tartışmaya girmem zaten. İyi forumlar.
Neyse ki Google'den aldığım ilk yazıyı buraya atıp dolaşmıyorum. İyi forumlar. Donanım mühendisliğini de araştırmanızı öneririm. Ama gördüğünüz ilk yeri okumayın lütfen.Bilgisayar mühendisi çip, analog sensör, devre kartı, klavye, modem ve yazıcılar dahil olmak üzere bilgisayar donanım ve ekipmanlarının araştırılması, tasarlanması, geliştirilmesi ve test edilmesinden sorumludur
bunuda bilmiyordum seninde öğrenmeni isterim
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynen dostum ben zaten oraya arapça yazdım
belli oluyorNeyse ki Google'den aldığım ilk yazıyı buraya atıp dolaşmıyorum. İyi forumlar. Donanım mühendisliğini de araştırmanızı öneririm. Ama gördüğünüz ilk yeri okumayın lütfen.
sizede iyi forumlar )Neyse ki Google'den aldığım ilk yazıyı buraya atıp dolaşmıyorum. İyi forumlar. Donanım mühendisliğini de araştırmanızı öneririm. Ama gördüğünüz ilk yeri okumayın lütfen.