- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 3,577
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam zamanı durdurmak daha mantıklı geliyor yoksa nefes nasıl alacak?Düşününce onun nefes de alamaması lazım![]()
Hocam zamanı durdurmak daha mantıklı geliyor yoksa nefes nasıl alacak?Düşününce onun nefes de alamaması lazım![]()
Zaman durunca da nefes alamazsın muhtemelenHocam zamanı durdurmak daha mantıklı geliyor yoksa nefes nasıl alacak?
Zaman durunca durdurduğumuz anı görebiliriz sadece. Çünkü gözümüze gelen ışık da donar.Zaman durunca da nefes alamazsın muhtemelen![]()
ya onunda incesine inme ya öyle bir süper gücün olsa merak etme nefes alırdın cizgi filmlerde öyleZaman durunca durdurduğumuz anı görebiliriz sadece. Çünkü gözümüze gelen ışık da donar.
ya görünmezlik yada sonsuz dilet hakkı.Ben ellerim ile jutsu yapabilmek isterdim ateş su toprak yıldırım rüzgar gibi elementleri jutsu yaparak kontrol edebilmek isterdim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Jutsu Örnek:Reiki Yıldırım
Uçan 3090'ı kimse garipsemez zatenHocam görünmez olup rtx 3090 mı çalacaksınız![]()
Ekran kartının fiyatı uçuyo zaten kimse garipsemezUçan 3090'ı kimse garipsemez zaten![]()