Neler Yeni

Eger fazla is yaparsam fazla alırmıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
Arkadaşlar sorum başlıktakinin aynısı zaten staj yapacağım lise stajı eger yapacağım yerde ( belediye) bilgi işlem işinde güzel bir şekilde hak ettiğim paranın üstünde alirmiyim 1650tl suan eger çok daha iyi is yaparsam fazla alirmiyim yoksa bana sen stajyersin diyip sadece 1650mi verirler ?

TİTAN.

80+ Platinum
Arkadaşlar sorum başlıktakinin aynısı zaten staj yapacağım lise stajı eger yapacağım yerde ( belediye) bilgi işlem işinde güzel bir şekilde hak ettiğim paranın üstünde alirmiyim 1650tl suan eger çok daha iyi is yaparsam fazla alirmiyim yoksa bana sen stajyersin diyip sadece 1650mi verirler ?
Kanka bak şimdi olay güzel iş yapman değil iş yaparken gözlerinin önünde yapman çok yapman ve yapıyormuş gibi yapman aynı diğer insanların bir çoğunda olduğu gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tabi buda var :D

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,391
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Maaş sabit olur eğer yaptığın iş ya da çalıştığın saat başı kazanmıyorsan

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
lise için bahsetmek gerekirse ben lisede xxx de staj yaptım aynı kurum altında farklı fabrikalarda staj gören arkadaşlarımla aramda 500lira fark ediyordu. ben 1.6k alırken arkdaşlar 2'yi deviriyordu. bu senin iş yapmana göre değişmez o belediyede staj görenlere sorsan daha net cevap alırsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
~ | N e w A | ~
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maaş sabit olur eğer yaptığın iş ya da çalıştığın saat başı kazanmıyorsan
Kamu 1 ayda staj parası saat bası yok belirli kural var 1 ay çalış 15 gün yanı 1650tl al

lise için bahsetmek gerekirse ben lisede xxx de staj yaptım aynı kurum altında farklı fabrikalarda staj gören arkadaşlarımla aramda 500lira fark ediyordu. ben 1.6k alırken arkdaşlar 2'yi deviriyordu. bu senin iş yapmana göre değişmez o belediyede staj görenlere sorsan daha net cevap alırsın
Yanı belediyeden belediyeye parası değişiyormu ? Hic birisini tanımıyorum

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
Kamu 1 ayda staj parası saat bası yok belirli kural var 1 ay çalış 15 gün yanı 1650tl al

Yanı belediyeden belediyeye parası değişiyormu ? Hic birisini tanımıyorum
belediye başkanına bağlı bence diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,227
Üyeler
164,635
Son üye
Cnkcglu