Neler Yeni

Eğitim gördüğüm halde askerlik tecilim 2022

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
Arkadaşlar bugün makarasına e devletten askerlik tecilimize bakalım dedik arkadaşlarla hepsinin ha 2029 ya 2030 iken benim aralık 2022 gösteriyor bu sene isteğe bağlı hazırlıkta devamsızlıktan kaldım ama seneye bölümüme başlayacağım öğrenci belgemde var buna lakin öyle gözüküyor internette araştırmaya çalıştım bi sonuç bulamadım bilgisi olan varmı aranızda

Techno08

80+ Gold
Askeriyeye gidip uzattırabilirsin. Benimde dershane zamanımda öyle gözüküyordu gittim uzattırdım süreyi.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,964
İsim
tümen dağ
Ogrenci belgen ile yakindaki askerlik subesine git uzatma islemleri yapiyorlar

raFixed

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
350
İsim
Buğra Boyacı
arkadaşlar aynı şekilde benim de bir sorum var 19 yaşındayım hala askerliğe çağırmadılar devlet gözünde öğrenci de gözükmüyorum tecil askerliğe çağırılınca mı yapılıyor

kuremissle

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Enes
Arkadaşlar bugün makarasına e devletten askerlik tecilimize bakalım dedik arkadaşlarla hepsinin ha 2029 ya 2030 iken benim aralık 2022 gösteriyor bu sene isteğe bağlı hazırlıkta devamsızlıktan kaldım ama seneye bölümüme başlayacağım öğrenci belgemde var buna lakin öyle gözüküyor internette araştırmaya çalıştım bi sonuç bulamadım bilgisi olan varmı aranızda
ne okuyosun

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ona bile gerek yok sistemden görüyorlar. Sadece tc kimlik ya da pasaport istiyorlar.
hocam benim anlamadığım e devlette öğrenim bilgisi yok diyor göstermiyor orda da bi sıkıntı var galiba yök ten çıkardığım belge ile gideceğim

Techno08

80+ Gold
hocam benim anlamadığım e devlette öğrenim bilgisi yok diyor göstermiyor orda da bi sıkıntı var galiba yök ten çıkardığım belge ile gideceğim

Hocam ais üzerinden eğitim bilgilerinizi güncellemeyi deneyebilirsiniz eğer yine olmazsa götürün elbette.

Ragnar Adamdır

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Efecan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam ais üzerinden eğitim bilgilerinizi güncellemeyi deneyebilirsiniz eğer yine olmazsa götürün elbette.
güncelleye bastım hocam sadece lise gözüküyordu üniversitede (okuyor) olarak güncellendi bende sevinçli bi şekilde tekrar e devletten tecil uzatma denedim o hayla görmüyor :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

güncelleye bastım hocam sadece lise gözüküyordu üniversitede (okuyor) olarak güncellendi bende sevinçli bi şekilde tekrar e devletten tecil uzatma denedim o hayla görmüyor :D
Ve bi kaç güne askerlik şubeye gideceğim teşekkürler

Techno08

80+ Gold
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bi kaç güne askerlik şubeye gideceğim teşekkürler

Rica ederim hocam hayırlı tezkereler :D

Top Bottom