Neler Yeni

Eğitim Kelebeği Metrodaki Xrayde öter mi?

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
merhabalar arkadaşlar elimde bir tane eğitim kelebeği var kesici olmayan, hobi olarak sallamak için almıştım. Arkadaşımla buluşmaya giderken metro kullanacağım için soruyorum, sıkıntı olur mu?

cicibebe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,780
İsim
Enes Tutar
Kesici ve delici olmadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

BeKo'O

80+ Silver

'Plexian

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Berkay Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun olmaz vakit geçirmelik kullanıyorum dersin. Aslında eğitim değilde tarak olanları var onlardan alabilirdin.
tarak olanlar bana açıkçası çok dandik geldi, zaten bir çoğu plastikti. ÇiçekSepeti'nden 70 tl gibi bi fiyata aldım benimkini, paslanmaz çelik. tek sıkıntısı sallarken parmaklarım sıkışıyor :D

BeKo'O

80+ Silver
tarak olanlar bana açıkçası çok dandik geldi, zaten bir çoğu plastikti. ÇiçekSepeti'nden 70 TL gibi bi fiyata aldım benimkini, paslanmaz çelik. tek sıkıntısı sallarken parmaklarım sıkışıyor :D
:D parmaklar gg krdşm

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
merhabalar arkadaşlar elimde bir tane eğitim kelebeği var kesici olmayan, hobi olarak sallamak için almıştım. Arkadaşımla buluşmaya giderken metro kullanacağım için soruyorum, sıkıntı olur mu?
Bir çok kez metroya bindim ve hiç cihazdan geçerken arama yapılmadı. Genelde ya kapalı oluyordu ya da ötse bile bakmıyorlardı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,087,402
Üyeler
172,829
Son üye
Ferhat kara
Top Bottom