mehmettici
80+ Silver
- Bütçe
- 3600
merhabalar gt 1030 240gb ssd hdd caddy laptop sogutucu termal macun ve 250w psu alacagim bunlar için 3587 tl ideal bir fiyatmi.
Değil.merhabalar gt 1030 240gb ssd hdd caddy laptop sogutucu termal macun ve 250w psu alacagim bunlar için 3587 TL ideal bir fiyatmi.Alıntıyı görüntüle
mesela hangi parça pahaliDeğil.
İGPU için 2500 TL harcanmaz hocam.mesela hangi parça pahali
kaç harcanir hocam peki.İGPU için 2500 TL harcanmaz hocam.
Bazı laptoplarda evet masaüstü işlemciler kullanılıyor ama onların fiyatları en az 100.000 tl eğer bu değerde bir laptobun varsa alabilirsin ama diğer mobil işlemciler zaten içindeki grafik modeline göre tasarlanmıştır ve onun performansıyla orantılı çalışır yaptığın ölü yatırım bu kadar açıklama yeterli kısa ve öz olarak mobil işlemciye hele ki andik gundik kart takacaksan hiç bulaşma.merhabalar gt 1030 240gb ssd hdd caddy laptop sogutucu termal macun ve 250w psu alacagim bunlar için 3587 TL ideal bir fiyatmi.Alıntıyı görüntüle
+1, ama işlemcin fena değilse o zaman daha düzgün bir ekran kartı ile zahmete girebilirsin.Bazı laptoplarda evet masaüstü işlemciler kullanılıyor ama onların fiyatları en az 100.000 TL eğer bu değerde bir laptobun varsa alabilirsin ama diğer mobil işlemciler zaten içindeki grafik modeline göre tasarlanmıştır ve onun performansıyla orantılı çalışır yaptığın ölü yatırım bu kadar açıklama yeterli kısa ve öz olarak mobil işlemciye hele ki andik gundik kart takacaksan hiç bulaşma.
hocam onu zaten biliyorum işlemcim i5 2410m olu yatirim gibi geliyor banada ama butce yok ne yapalim 2. elden daha iyi bir parça mi taksamBazı laptoplarda evet masaüstü işlemciler kullanılıyor ama onların fiyatları en az 100.000 TL eğer bu değerde bir laptobun varsa alabilirsin ama diğer mobil işlemciler zaten içindeki grafik modeline göre tasarlanmıştır ve onun performansıyla orantılı çalışır yaptığın ölü yatırım bu kadar açıklama yeterli kısa ve öz olarak mobil işlemciye hele ki andik gundik kart takacaksan hiç bulaşma.
bana göre her türlü olumsuz etkilecek mobil işlemciler bilinen çoğu ekran kartında darboğaz yapacak benim i7 3770 ya rx 6600 takmam gibi laptopta cs de 1650 ekran kartı var 200 küsür fps alıyorum rx 6600 ile gtx 1650 performas kıyaslaması asla yapılamaz ama rx 6600 lü sistemdede csde 200 fps aldım sebep darboğaz.+1, ama işlemcin fena değilse o zaman daha düzgün bir ekran kartı ile zahmete girebilirsin.
laptobu satıp yapacan harcamayla yükseltmek aklına gelmiyor mu ? Gerçi ben karışmak istemiyorum para senin ben sadece tavsiye ntieliğinde yazdım.hocam onu zaten biliyorum işlemcim i5 2410m olu yatirim gibi geliyor banada ama butce yok ne yapalim 2. elden daha iyi bir parça mi taksam
hocam i7 2.nesil qm işlemcileri takabiliyorum laptopuma işlemciler 250 300 tl arasi onlardan taksakbana göre her türlü olumsuz etkilecek mobil işlemciler bilinen çoğu işlemcide darboğaz yiyeyecek benim i7 3770 ya rx 6600 takmam gibi laptopta cs de 1650 ekran kartı var 200 küsür fps alıyorum rx 6600 ile gtx 1650 performas kıyaslaması asla yapılamaz ama rx 6600 lü sistemdede csde 200 fps aldım sebep darboğaz.
Tamam ama benim dediğim işlemciniz yeterliyse kısmınıda okusaydınız keşke. R7 5700u tarzı şeyleri kast ediyordum.bana göre her türlü olumsuz etkilecek mobil işlemciler bilinen çoğu ekran kartında darboğaz yapacak benim i7 3770 ya rx 6600 takmam gibi laptopta cs de 1650 ekran kartı var 200 küsür fps alıyorum rx 6600 ile gtx 1650 performas kıyaslaması asla yapılamaz ama rx 6600 lü sistemdede csde 200 fps aldım sebep darboğaz.