dimi galiba sizde biraz önceki izoly konusundan geliyorsunuz900 TL dene en azından denemedim demezsin. İzoly almaktan iyidir.
? hocam ne demek istedinizAbuzer Kömürcü @mehmettici
Kardeş kalbini kirdiysam özür dilerim farkında değildim tek amacım biraz daha para biliktirip değecek bir sistem almandi özür dilerim? hocam ne demek istediniz
hocam sız @Deniz.... iseniz hiç komik degil yanlizKardeş kalbini kirdiysam özür dilerim farkında değildim tek amacım biraz daha para biliktirip değecek bir sistem almandi özür dilerim
bundan bahsediyorumAbuzer Kömürcü @mehmettici
hocam saçmalamayın. Minecraft gayet oynatır bu bilgisayar. FPS tpleri ile 1.8 sürümünde oynatır.hocam iyi yani roblox min grafik 60fps alır gibi. minecraft'da 4 chunkta falan oynanır kardeşinizin hevesi alınır hayırlı olsun ama psu sakat o ucuzlukta patlarsa üzer
16 chunk 70fps falan alır tahminimhocam saçmalamayın. Minecraft gayet oynatır bu bilgisayar. FPS tpleri ile 1.8 sürümünde oynatır.
1.8.9 'da alır ben 1.20 diyorumhocam saçmalamayın. Minecraft gayet oynatır bu bilgisayar. FPS tpleri ile 1.8 sürümünde oynatır.
Mesaj otomatik birleştirildi:
16 chunk 70fps falan alır tahminim
1.20 nin giriş ekranını görürse şükredelim. benim rtx 4050 1.20 de kasıyor...1.8.9 'da alır ben 1.20 diyorum
Çok güzel de ikinci elde ölü fiyata SSD düşürürsün ya. Max 100TL arttırırım dersen arttır o HDD yerine şuna benzer bir SSD al.hocalar selam 2. el bi pc toplama istiyorum bu parçalar iyi mi? butcem 900 TL
malesef ssd alacak butce yok artirabilirsem max 100 TL