berkay SİCİMLİ
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Arkaaslar 12 cm egsoz fanı öneriniz var mı
bi bakıyımHerhalde iyidir...Rampage 4C-120 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Fiyatı
Rampage 4C-120 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
rgb önemli değil cünkü kasamda hiç ısık yok sadece egsoz fanı rgbli olursa hos durmaz gibi geliyor rgb önemli değil bu fanada bi bakıyımRGB aramıyorum, performans önemli diyorsan alabilirsin;
Arctic P12 PWM PST 12cm PWM Kasa Fanı (AR-ACFAN00120A) | Teknobiyotik
Teknik Özellikler Fan Boyutu 120mm EAN 4895213701310 Fana Kanat Rengi Siyah Max. Hava Akımı 56.3 CFM Fan Çerçeve Rengi Siyah...www.teknobiyotik.com
Rampage ürünleri önerilmiyor olarak gördüm araştırın bi.Herhalde iyidir...Rampage 4C-120 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı Fiyatı
Rampage 4C-120 12cm Double Ring 5 Renk Ledli Gökkuşağı en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Işık önemli değilse arctic p12 mantıklı bir seçenek.r
RGB önemli değil cünkü kasamda hiç ısık yok sadece egsoz fanı rgbli olursa hos durmaz gibi geliyor RGB önemli değil bu fanada bi bakıyım
tamamdır teşekür ederimIşık önemli değilse arctic p12 mantıklı bir seçenek.
Bilmiyorum hocam benim arkadaş kullanıyordu bunu galiba. Memnun değilim demediRampage ürünleri önerilmiyor olarak gördüm araştırın bi.
Arkaaslar 12 cm egsoz fanı öneriniz var mı