Arkadaşlar başlıkta da yazdığı gibi 1 aylık teorik sınav eğitiminden sonra 29 kasımda teorlk sınava girdim diğer arkadaşlarım başka sürücü kurslarında hemen 2. - 3. haftada direksiyon derslerine başlamalarına rağmen bana ocağın 15 inde gelip direksiyon derslerl için randevu ayarlayacaklarını söyledi oda allah bilir 2-3 hafta sonraya verir. Neden bu kadar uzun bir tarih diye sorduğumda da ise bakanlığın verdiği süre böyle diyorlar. bu söyledğim tarihler çok geç değilmi çok erteleniyor.
Birde ben 750 tl lik sınav harcımı yatırmama rağmen benden 2025 zammından dolayı zamlı kısmıda aralığın 27 sine kadar yatırmamı söylediler 2025 e girmeden zamlı halini istiyolar buda saçmalık. Bu direksiyon sınav harcını kurs kendimi alıyor. Bunları şikayet edebileceğim felan bir yer var mı. Ne yapmam lazım
Birde ben 750 tl lik sınav harcımı yatırmama rağmen benden 2025 zammından dolayı zamlı kısmıda aralığın 27 sine kadar yatırmamı söylediler 2025 e girmeden zamlı halini istiyolar buda saçmalık. Bu direksiyon sınav harcını kurs kendimi alıyor. Bunları şikayet edebileceğim felan bir yer var mı. Ne yapmam lazım