Kayıtlı olduğun kurs nüfusta lazım olan bütün belgeleri veriyo diye biliyorum. Kursa gidip belgeleri alman lazım.Nüfusa gitim ehliyet çıkarcam hangi belgeleri götürmem lazım vesikalık olcak tamam internette birinde adli sicil kaydı diyor birinde yazmıyor arkadaş yeni aldı sadece vesikalık kimlik öğrenci belgesi felan diyo
Aldım kayıt olurken verdiğim vesikalık öğrenci belgesi iştr sağlık raporum felan var onlar yeterli miKayıtlı olduğun kurs nüfusta lazım olan bütün belgeleri veriyo diye biliyorum. Kursa gidip belgeleri alman lazım.
Kanka ben geçen çarşamba aldım nüfus müdürlüğündeki adama sordum sadece vesikalığın yeterli dedi. Biri bana belgelerle gitmen lazım dedi sabahın 8inde gittim kursa boşuna....Aldım kayıt olurken verdiğim vesikalık öğrenci belgesi iştr sağlık raporum felan var onlar yeterli mi
Evet onlar yeterliAldım kayıt olurken verdiğim vesikalık öğrenci belgesi iştr sağlık raporum felan var onlar yeterli mi
hocam gittiğin sürücü kursu ile anlaşmana bağlı olarak sen veya onlar araba için örnek 7438tl olan vergini yatırır.Aldım kayıt olurken verdiğim vesikalık öğrenci belgesi iştr sağlık raporum felan var onlar yeterli mi
Geçen ay çıkarttım, sadece biometrik istedi nüfus müdürlüğüKanka ben geçen çarşamba aldım nüfus müdürlüğündeki adama sordum sadece vesikalığın yeterli dedi. Biri bana belgelerle gitmen lazım dedi sabahın 8inde gittim kursa boşuna....
Vesikalık hariç bir şeyi isteyeni görmedim sistemde hepsini görüyorlar çünkü. Sadece ehliyet harçlarını ödeyip öyle git ona da sistemden bakıyorlar ödenmediyse öde öyle gel derler uğraşırsın.Nüfusa gitim ehliyet çıkarcam hangi belgeleri götürmem lazım vesikalık olcak tamam internette birinde adli sicil kaydı diyor birinde yazmıyor arkadaş yeni aldı sadece vesikalık kimlik öğrenci belgesi felan diyo