Neler Yeni

Ehliyet kursu kaydı iptal edilebilir mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
kerem aydınalp

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
297
İsim
Talat
Merhaba bu sabah A1 ehliyet için kayıt oldum (12:37) fakat iş saatlerime uymadığı için iptal ettirmem gerekiyor. Kursa ulaştım (16:00) yetkili kişi olmadığı için yarın gelmemi söylediler, velim ile gidip diğer velimin onay vermediğini söylesek iptal edilip param iade edilir mi? Elimde ödeme makbuzu mevcut.
dostum yılbaşından sonra 1.5 kat daha cok ödersin ona göre bir an önce almaay bak..

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhaba bu sabah A1 ehliyet için kayıt oldum (12:37) fakat iş saatlerime uymadığı için iptal ettirmem gerekiyor. Kursa ulaştım (16:00) yetkili kişi olmadığı için yarın gelmemi söylediler, velim ile gidip diğer velimin onay vermediğini söylesek iptal edilip param iade edilir mi? Elimde ödeme makbuzu mevcut.
Ocakta kurslar ortalama %50 zam yaparlar. Bence eski fiyattan yazıldığınız için kalmanız daha mantıklı. Teorik sınavdan kalsanız da parasını yatırır tekrar girerseniz. Neredeyse haftanın her günü oluyor zaten.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,423
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Farklı bir kurs ile devam edeceğim büyük bir ihtimal.
elini hızlı tutman gerek o zaman zam geliceğinden ocakta kurslar dolu olabilir bilgine diğer kurslara sormadan iptal etme %50 ye yakın bir zamdan bahsediyoruz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
kerem aydınalp
Ocakta kurslar ortalama %50 zam yaparlar. Bence eski fiyattan yazıldığınız için kalmanız daha mantıklı. Teorik sınavdan kalsanız da parasını yatırır tekrar girerseniz. Neredeyse haftanın her günü oluyor zaten.
Hocam o zaman bu hafta full çalışıp bidahaki hafta girebilirmiyim kurs bana 17 aralıkta dersler başlıcak oçak şubat gibi sınavlar olcak dedi

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam o zaman bu hafta full çalışıp bidahaki hafta girebilirmiyim kurs bana 17 aralıkta dersler başlıcak oçak şubat gibi sınavlar olcak dedi
Teorik sınavlar neredeyse haftanın her günü oluyor. O kadar gecikmesinin imkanı yok. 17 Aralıkta dersler başlayacaksa en geç ocak ortasına kadar teorik sınava girersiniz. Daha sonra direksiyon eğitimi alırsınız. Eğer her sınavdan başarılı geçerseniz ortalama 3 ay sürüyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
kerem aydınalp
Teorik sınavlar neredeyse haftanın her günü oluyor. O kadar gecikmesinin imkanı yok. 17 Aralıkta dersler başlayacaksa en geç ocak ortasına kadar teorik sınava girersiniz. Daha sonra direksiyon eğitimi alırsınız. Eğer her sınavdan başarılı geçerseniz ortalama 3 ay sürüyor.
Teşekkürler hocam bu ocağın ortasına doğru gireceğim sınavda her ehliyet ile alakalı şeyler mi çıkıyor çünkü a1 ehliyet için araba motoru cart curt sorarlarsa anlamamda.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Teşekkürler hocam bu ocağın ortasına doğru gireceğim sınavda her ehliyet ile alakalı şeyler mi çıkıyor çünkü a1 ehliyet için araba motoru cart curt sorarlarsa anlamamda.
Teorik sınav ortak diye biliyorum. Kursa sormanız daha doğru olur.

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
119
İsim
EnsarTelli
Hocam bir sürücü kursu sahibi olarak eğer daha yeni kayıt olduysan durumum buna müsait degil diyip dosyamı almak istiyorum dersin ödediğin miktarı iade ederler ve dosyanı verirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Klasik yazılı sorusu her zaman aynıdır motor bilgisi trafik kuralları ve sağlık bilgisi
Sana buji nedir falan diye sorar

Klasik yazılı sorusu her zaman aynıdır motor bilgisi trafik kuralları ve sağlık bilgisi

Teorik derslere katıl bunu öneririm çünkü Eğer sınavda bir defa kalırsan bunun sonucunda gelecek zamla birlikte 2.500 liraya yakın bir para ödersin

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
kerem aydınalp
Hocam bir sürücü kursu sahibi olarak eğer daha yeni kayıt olduysan durumum buna müsait degil diyip dosyamı almak istiyorum dersin ödediğin miktarı iade ederler ve dosyanı verirler
hocam vazgeçtim derslere katılmadan evde çalışarak gireceğim sınava.
hocam sizce aşırı zor olurmu zeki birisiyim aslında övünmek gibi olmasa aklım yatkın böyle şeylere en iyi nerden çalışabilirim sizce site veya uygulama olarak onlarıda boşuna uğraştırmayayım.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,423
İsim
Emre
Discord
necromancerr
benim 2. ayda biticek gibi duruyor kısmetse 28'inde direksiyon sınavı var ona yetişmeye çalışıyorum 2 sinde teoriğe girdim. 10 kasımda teorik dersler başlamıştı.

hocam sizce aşırı zor olurmu zeki birisiyim aslında övünmek gibi olmasa aklım yatkın böyle şeylere en iyi nerden çalışabilirim sizce site veya uygulama olarak onlarıda boşuna uğraştırmayayım.
https://ehliyetsinavihazirlik.com/index.php/2024-ehliyet-sinavi-sorulari-coz.html şurdan testlerini çözebilirsin ilk yardıma katıl sadece gerisine katılmana gerek yok .

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
kerem aydınalp
benim 2. ayda biticek gibi duruyor kısmetse 28'inde direksiyon sınavı var ona yetişmeye çalışıyorum 2 sinde teoriğe girdim. 10 kasımda teorik dersler başlamıştı.
çok zorlayıcımı hocam yani herkesin öğrendiği aynı şey genelde aynı sorular olur diye tahmin ediyorumda

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,423
İsim
Emre
Discord
necromancerr
çok zorlayıcımı hocam yani herkesin öğrendiği aynı şey genelde aynı sorular olur diye tahmin ediyorumda
ben 50 de 42 doğru yaptım özellikle ilk yardım imanını gevretir ilk yardım için teorik derslere git derim benim 8 yanlışın muhtemelen hepsi ilk yardımdan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,311
Üyeler
162,668
Son üye
LegendQuery
Top Bottom