Neler Yeni

Ehliyet sınavına nasıl çalışmalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Paşadöner
Arkadaşlar bayramdan sonra ehliyet sınavım var nasıl çalışmak gerek arkadaş girdi çok basit flan dedi ama bazıları da çok zor flan zor bela geçtim diyor instada vs. Çok görüyorum kurs derslerine okuldam dolayı da katılmayacağım ama pek bı esprisi yokmuş zaten geyik uygulamask ve instadan arada bakıyorum suanlik

Mahmut Yılmaz

80+ Silver
yazılı sınavdan bahsediyorsan hiç çalışmadan %80 1 saat çalışmayla %100 geçersin. play storeda uygulamalar var çıkmış sorular için. oradan çöze çöze ezberlersin zaten aynı soruları ısıtıp koyuyorlar.
sürüş sınavıysa da hocan ne ezberlettiyse o

Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok kolay bir sınav ben nerdeyse hiç çalışmamıştım ya 96 ya da 94 aldım
Ehliyet ten kitap flan almicam hocameya almış arkadaş okumamış hiç
Mesaj otomatik birleştirildi:

yazılı sınavdan bahsediyorsan hiç çalışmadan %80 1 saat çalışmayla %100 geçersin. play storeda uygulamalar var çıkmış sorular için. oradan çöze çöze ezberlersin zaten aynı soruları ısıtıp koyuyorlar.
sürüş sınavıysa da hocan ne ezberlettiyse o
EVet yazılı sınav

Kara*

80+ Silver
dediğin geyikli uygulama ve tabelalı olması lazım ilk 3 trend uygulamalayı indirebilirsin bize bunları önerdiler sınavda da benzer sorular çıkmıştı

Frkndmt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Furkan Demirtaş
Arkadaşlar bayramdan sonra ehliyet sınavım var nasıl çalışmak gerek arkadaş girdi çok basit flan dedi ama bazıları da çok zor flan zor bela geçtim diyor instada vs. Çok görüyorum kurs derslerine okuldam dolayı da katılmayacağım ama pek bı esprisi yokmuş zaten geyik uygulamask ve instadan arada bakıyorum suanlik
Yazılı sınavdan bahsediyorsun herhalde, sadece çıkmış soruları çözerek çalışabilirsin zaten aynı sorular dönüp duruyor.

Hanaz

80+ Gold
Sana verilen kitapçığın sorularını cöz birde similasyon sorularını cöz ilk yardım soruları bayabilir ama anlayınca basit

Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana verilen kitapçığın sorularını cöz birde similasyon sorularını cöz ilk yardım soruları bayabilir ama anlayınca basit
Kitap para kle oyüzden alsami almasammi karar veremedim

ekrem imaro

80+ Bronze
ben genel olarak trafik kurallarını bilmediğim için kitapı okumuştum. hepsini okuyup bitirdim mi hatırlamıyorum fakat kitapı okumuştum. youtube da bazı kanallar var soru çözüyor, onlardan bi 10 kadar video izlemiştim ve sınavda 80 üstü almıştım.

SECA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Selim Çetin
Çok kasma yaparsın türkçe biliyosan iki genel kültür iki trafik iki sağlık halledilir yani.

KlausM

80+ Silver
Yazılıdan bahsediyorsan sınav merkezinin önünde dahi test çöz bilgilerini tazele soruları çözdükten sonra vakit kalırsa baştan sakin kafa ile oku

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,468
İsim
Emre
Yazılı sınav için çıkmış soruları çöz aklının bir köşesinde kalıyor sorular aynı zaten. Ben sınav gününde 60 80 soru tek çözmüştüm sınava girdim 70 ile geçmiştim .d

Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Paşadöner
Yazılıdan bahsediyorsan sınav merkezinin önünde dahi test çöz bilgilerini tazele soruları çözdükten sonra vakit kalırsa baştan sakin kafa ile oku
Daha çok zaman var yapicam da kitap almaya gerek varmı acaba

Top Bottom