Ehliyet sınavınıdan sonra geçici sürüş belgesi

Reaksiyon skoru
65
Arkadaşlar, bugün ehliyet sınavını geçtim. Pazartesi harcı yatıracağım. Kursu aradım, "Geçer geçmez bugün yatırma, hafta sonu; pazartesi yatır, randevunu da o güne al," dediler. Ben de pazartesi 14.10’a randevu aldım. Pazartesi 12 gibi kalkıp direkt harcı yatırsam, 2’de gittiğimde sisteme düşmüş olur mu? Ve de direkt geçici sürüş belgesini alır mıyım? Birkaç foruma daha baktım, orada da randevu sonrası e-Devlet’e düşecek demişler. Belge vs. vermemişler, e-Devlet’e de 5-6 saat olmuş, düşmemiş bazılarınınki. Benimki çıkar mı direkt, onlarda mı sıkıntı olmuş acaba?

Randevudan sonra geçici sürüş belgesini oluşturabilirsin.

Kanka direk veriyorlar geçici belgeyi 3 gün içinde zaten kimlikte geliyor daha uzun geleni görmedim

Arkadaşlar, bugün ehliyet sınavını geçtim. Pazartesi harcı yatıracağım. Kursu aradım, "Geçer geçmez bugün yatırma, hafta sonu; pazartesi yatır, randevunu da o güne al," dediler. Ben de pazartesi 14.10’a randevu aldım. Pazartesi 12 gibi kalkıp direkt harcı yatırsam, 2’de gittiğimde sisteme düşmüş olur mu? Ve de direkt geçici sürüş belgesini alır mıyım? Birkaç foruma daha baktım, orada da randevu sonrası e-Devlet’e düşecek demişler. Belge vs. vermemişler, e-Devlet’e de 5-6 saat olmuş, düşmemiş bazılarınınki. Benimki çıkar mı direkt, onlarda mı sıkıntı olmuş acaba?
hocam harcı yatırdığın zaman düşmese bile adamlara gösterebileceğin fatura tarzı bi belgen olmalı yanında ve geçici ehliyet konusunda da ben nüfus müdürlüğüne gittiğimde geçici ehliyet veremiyoruz dediler ben işimi gücümü ona göre ayarladığımı falan söyledim baya bi dil döktüm ancak o zaman verdiler ,yani geçici ehliyet kısmı biraz insyatife kalmış bişi

Harcı yatırıp nüfus müdürlüğünden işlemlerini yaptıktan sonra ancak geçici belge veriliyor onu da e devletten kendin oluşturuyorsun

Eline kağıt veriyorlar imzalı, onunla yola çıkabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,039
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri