Apu Mühendisi
80+ Platinum
Dahası
Arkadaşlar 30 Mayısta Sınavı Geçtim. Direksiyon derslerim hala başlamadı. Nasıl Olacak ? Gidip Darlamalı Mıyım ?
30 Mayıstan beri neyi bekliyorsun git sor.Arkadaşlar 30 Mayısta Sınavı Geçtim. Direksiyon derslerim hala başlamadı. Nasıl Olacak ? Gidip Darlamalı Mıyım ?
Sordum, Başlatacağız dediler ama ne program var ne bir şey. Ne Zaman Başlatacakları da belli değil. Telefondan sordum bu arada.hiç sormadın mı ne zaman başlayacağını? istersen sor 1-2 hafta en fazla bekletmeleri gerek.
.30 Mayıstan beri neyi bekliyorsun git sor.
olum sınav olduktan sonra gidip direk kursa sorman lazımdı sana sorucaklar hangi hocadan ne zaman almak istiyorsun diye daha neyi bekliyorsun sana kimse söylemedi mi ben sınavı oldum çıktım sonucumu aldım makineden direk kursuma gittim ilk giden bendim direk 1 gün sonra başlattılar benim derslerimiArkadaşlar 30 Mayısta Sınavı Geçtim. Direksiyon derslerim hala başlamadı. Nasıl Olacak ? Gidip Darlamalı Mıyım ?
Bende ocağın ortasında yazılıyı geçtim mart başında direksiyon dersi başladı ama hem şubat da deprem oldu hem de ben 0 dan başladığım için geç başlattılar eğer sende 0 dan başlayacaksan ilk başlarda bilenleri aradan çıkarıyorlar ama yine de arada yokla çok geç kalmaSordum, Başlatacağız dediler ama ne program var ne bir şey. Ne Zaman Başlatacakları da belli değil. Telefondan sordum bu arada.
Aşağı Yukarı Ne Zaman Başlaması Lazım ? Normalde Kaç gün sonra başlıyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
İşte ben o gün gittim, programları vs. hazırlayacam dedi kadın. Daha yeni de aradım gün vs. bir şeyler dedi.olum sınav olduktan sonra gidip direk kursa sorman lazımdı sana sorucaklar hangi hocadan ne zaman almak istiyorsun diye daha neyi bekliyorsun sana kimse söylemedi mi ben sınavı oldum çıktım sonucumu aldım makineden direk kursuma gittim ilk giden bendim direk 1 gün sonra başlattılar benim derslerimi
Hocam bence biraz sıkıştırİşte ben o gün gittim, programları vs. hazırlayacam dedi kadın. Daha yeni de aradım gün vs. bir şeyler dedi.
Cumaya Kadar beklerim cumadan sonra direkt giderim.
Bi arkadaş var o da 1 ay sonra başladım ben dedi o yüzden beklerim biraz daha.
Kaç Tane Direksiyon Dersi Almak Lazım 8 Miydi ? Kurs bulunduğum ilçenin en iyi kursu umarım sıkıntı yaşamam.Hocam bence biraz sıkıştır
He bir de ehliyet alanlardan duyduğum bir şey. Araba sürmeyi biliyorsun veya bilmiyorsun. Bir kaç ders sonra sen biliyorsun gir sınava geçersin derse girme. Tüm dersleri bitir öyle gir