Neler Yeni

Ehliyet Yazılı Sınavı Geçtim. 1 Hafta Olduğu Halde Direksiyon Dersi Başlamadı ?

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Arkadaşlar 30 Mayısta Sınavı Geçtim. Direksiyon derslerim hala başlamadı. Nasıl Olacak ? Gidip Darlamalı Mıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,919
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
hiç sormadın mı ne zaman başlayacağını? istersen sor 1-2 hafta en fazla bekletmeleri gerek.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hiç sormadın mı ne zaman başlayacağını? istersen sor 1-2 hafta en fazla bekletmeleri gerek.
Sordum, Başlatacağız dediler ama ne program var ne bir şey. Ne Zaman Başlatacakları da belli değil. Telefondan sordum bu arada.
Aşağı Yukarı Ne Zaman Başlaması Lazım ? Normalde Kaç gün sonra başlıyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

30 Mayıstan beri neyi bekliyorsun git sor.
.

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Arkadaşlar 30 Mayısta Sınavı Geçtim. Direksiyon derslerim hala başlamadı. Nasıl Olacak ? Gidip Darlamalı Mıyım ?
olum sınav olduktan sonra gidip direk kursa sorman lazımdı sana sorucaklar hangi hocadan ne zaman almak istiyorsun diye daha neyi bekliyorsun sana kimse söylemedi mi ben sınavı oldum çıktım sonucumu aldım makineden direk kursuma gittim ilk giden bendim direk 1 gün sonra başlattılar benim derslerimi

EASUN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Eyüp Adil Güneş
Sordum, Başlatacağız dediler ama ne program var ne bir şey. Ne Zaman Başlatacakları da belli değil. Telefondan sordum bu arada.
Aşağı Yukarı Ne Zaman Başlaması Lazım ? Normalde Kaç gün sonra başlıyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

.
Bende ocağın ortasında yazılıyı geçtim mart başında direksiyon dersi başladı ama hem şubat da deprem oldu hem de ben 0 dan başladığım için geç başlattılar eğer sende 0 dan başlayacaksan ilk başlarda bilenleri aradan çıkarıyorlar ama yine de arada yokla çok geç kalma

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
olum sınav olduktan sonra gidip direk kursa sorman lazımdı sana sorucaklar hangi hocadan ne zaman almak istiyorsun diye daha neyi bekliyorsun sana kimse söylemedi mi ben sınavı oldum çıktım sonucumu aldım makineden direk kursuma gittim ilk giden bendim direk 1 gün sonra başlattılar benim derslerimi
İşte ben o gün gittim, programları vs. hazırlayacam dedi kadın. Daha yeni de aradım gün vs. bir şeyler dedi.
Cumaya Kadar beklerim cumadan sonra direkt giderim.

Bi arkadaş var o da 1 ay sonra başladım ben dedi o yüzden beklerim biraz daha.

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İşte ben o gün gittim, programları vs. hazırlayacam dedi kadın. Daha yeni de aradım gün vs. bir şeyler dedi.
Cumaya Kadar beklerim cumadan sonra direkt giderim.

Bi arkadaş var o da 1 ay sonra başladım ben dedi o yüzden beklerim biraz daha.
Hocam bence biraz sıkıştır
He bir de ehliyet alanlardan duyduğum bir şey. Araba sürmeyi biliyorsun veya bilmiyorsun. Bir kaç ders sonra sen biliyorsun gir sınava geçersin derse girme. Tüm dersleri bitir öyle gir

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dersleri aldı sayıp dersten kaçmış oluyorlar . Aynı zamanda da sana sıkıntı çıkarabilir. Abimin aldığı zaman dersleri 2 3 hafta sonra başlamıştı

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Hocam bence biraz sıkıştır
He bir de ehliyet alanlardan duyduğum bir şey. Araba sürmeyi biliyorsun veya bilmiyorsun. Bir kaç ders sonra sen biliyorsun gir sınava geçersin derse girme. Tüm dersleri bitir öyle gir
Kaç Tane Direksiyon Dersi Almak Lazım 8 Miydi ? Kurs bulunduğum ilçenin en iyi kursu umarım sıkıntı yaşamam.
Kurs bu.

murat611

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Murat
yogunluga gore degısıyor ben sınavdan 2 hafta sonra baslamıstım dıreksıyona

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri