hayırlısı olsun knk%120 zam yedi yapacak bir şey yok.
hayırlısı olsun knk%120 zam yedi yapacak bir şey yok.
Bana 7 bin tl dediler. Kurs araçlarını biz yapıyoruz bir tanıdık indirimi alırım bende5.500 Kurs Aşağı yukarı
3.200 emniyet
240 E Sınav
295 Direksiyon
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür Ederim. Yoğunluğa göre değişiyormuş anladım bekleyeceğim o yüzden.
Her Şeye Toplam Mı ? Çok İyi VallaBana 7 bin TL dediler. Kurs araçlarını biz yapıyoruz bir tanıdık indirimi alırım bende
Kurs parası 7 bin hocamHer Şeye Toplam Mı ? Çok İyi Valla
Güzel Bi Pazarlık yap hocam. Orda çizelgede 7.5 yazıyordu, Ben 5'e Kapattım Peşin.Kurs parası 7 bin hocam
Valla hocam aile biraz daha işin içinde. Parayı da onlar verecekler. Yani karşılarlar bundan şüphem yok. Onlara mecburen bağlı olduğumdan pek bir şey diyemem. Babam pazarlığını yapar artıkGüzel Bi Pazarlık yap hocam. Orda çizelgede 7.5 yazıyordu, Ben 5'e Kapattım Peşin.
30 Nisanda Yazıldım.
Genelde i20 Kullanılıyor, Kursta ne var ?Fiyat araştırmadım söyledim tanıdık bu var ararız hallederiz dedi evdekiler öyle oldu.
Yoksa gittiğim kurstan almayacaktım. Arabaları kötü çünkü
Bende de Babam verdi parayı. Babamın Tanıdığı Vardı. 5.5 Genel Fiyattı 5'e Kapattım.Fiyat araştırmadım söyledim tanıdık bu var ararız hallederiz dedi evdekiler öyle oldu.
Yoksa gittiğim kurstan almayacaktım. Arabaları kötü çünkü
Valla hocam aile biraz daha işin içinde. Parayı da onlar verecekler. Yani karşılarlar bundan şüphem yok. Onlara mecburen bağlı olduğumdan pek bir şey diyemem. Babam pazarlığını yapar artık
Dacia sandero var. 2019da 20 tane aldılar. O zamandan bu zamana hepsi berbat durumda işte. Babam her ay bir tanesini topluyor kazadan vuruktan. Arabalar yapboz gibi olduğundan boya vs. De takmıyolar artık.Genelde i20 Kullanılıyor, Kursta ne var ?
Ben yazıldım hocam yazılalı 1.5 ay oldu. Sınavdan sonra başlayacağım daha başlamadıGenelde i20 Kullanılıyor, Kursta ne var ?
Bende de Babam verdi parayı. Babamın Tanıdığı Vardı. 5.5 Genel Fiyattı 5'e Kapattım.
Sizde Hemen Erkenden Yazılın zam gelmeden.
Zaten Tüm Kurs Araçları Yapboz gibi hepsi her türlü vuruk kırık,Dacia sandero var. 2019da 20 tane aldılar. O zamandan bu zamana hepsi berbat durumda işte. Babam her ay bir tanesini topluyor kazadan vuruktan. Arabalar yapboz gibi olduğundan boya vs. De takmıyolar artık.
Ben yazıldım hocam yazılalı 1.5 ay oldu. Sınavdan sonra başlayacağım daha başlamadı
darlama 3 haftaya kadar çıkıyo bekleme süresi bende beklemiştim
Teşekkürler.Senden önce kaç kişinin olduğu ile alakalı bir durum, mesela bir öğretmen bir direksiyon sınavına 10 öğrenci ile katılabiliyorsa 11. öğrenci diğer direksiyon sınavına kalır, eğer direksiyon sınavından kalan olursa bir sonraki direksiyon sınavının kontenjanına eklenir yani sınavdan 5 kişi kaldıysa diğer sınavın kontenjanına eklenir ve o sınava yeni girenlerden sadece 5 kişi eklenir. Daha da ayrıntı vermem gerekirse sen kayıt yaptıran 16. öğrencisin, normalde önümüzdeki 2. sınava girmen gerekirken ilk sınavdan 5 kişi kalırsa onlar senin girmen gereken direksiyon sınavına girer, senin önündeki 5 kişi de o sınava girer ve sen 2. değil 3. sınava girmek zorunda kalırsın.
Ben yazılı sınavı geçtikten sonraki gün direksiyon derslerine başladım ama başka kursta öğrenciler sürekli sınavdan kaldığı için 3 ay bekleyen vardı.
Darlama değil normal bir şekilde iletişime geçmedin mi bunu görünce, veya bir bilgi vermediler mi hiçArkadaşlar 30 Mayısta Sınavı Geçtim. Direksiyon derslerim hala başlamadı. Nasıl Olacak ? Gidip Darlamalı Mıyım ?