Neler Yeni

Ehliyette otomatik diye bisey var mı

Emir818.

80+ Bronze
kanka manuel al ben hiç araba kullanmadım hep simulasyonda kullanıyordum manuel ehliyeti tek seferde aldım çok zor bir şey değil alışıyorsun 2 3 güne
Anladım hocam ama 2024 de daha da zorlascakmıs sınav öyle diyolar

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Anladım hocam ama 2024 de daha da zorlascakmıs sınav öyle diyolar
hocam araba kullanmayı öğrenmeye gidiyorsunuz sınavı geçemezseniz öğrenmemişsinizdir demek zaten ki daha sınav değişmedi 1 ay sonra eğer kursa yazılacaksanız çok kolay sınav emin olun hocalar zaten püf noktaları size öğretiyorlar

Emir818.

80+ Bronze
hocam araba kullanmayı öğrenmeye gidiyorsunuz sınavı geçemezseniz öğrenmemişsinizdir demek zaten ki daha sınav değişmedi 1 ay sonra eğer kursa yazılacaksanız çok kolay sınav emin olun hocalar zaten püf noktaları size öğretiyorlar
Hocam Ocak'ta değişiyormuş sınav yönetmenligi mi ne bende aralığın sonuna doğru 18 yasına giriyorum

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Arda Gezer
Otomatik ehliyet alabiliyor muyuz araba otomatik olduğu için
İlerde her çoğu konuda problem yaşarsın manuel ehliyet al
Manuel ehliyet alan Otomatik araç kullanabiliyor ama Otomatik ehliyet alan Manuel araç kullanamıyor
İlerde güzel bir şirkette falan işe girsen şirket arabalarının çoğu manuel hakkın yanar vs. vs.
Kısaca manuel alın sonra başınız ağrımasın

sveaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
ahmet ali özmert
Hocam Ocak'ta değişiyormuş sınav yönetmenligi mi ne bende aralığın sonuna doğru 18 yasına giriyorum
hocam aralıkta giriyorsanız şimdiden gidin kursa yazılın şu anda min 3 ay sonraya kayıt açabiliyorlar bursadakiler bi sorun bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,622
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom