Neler Yeni

🔥İndirim Einhell Tek Akülü Matkap 🔥1.849 TL (Şarj Kiti Dahil) (6 Ayın En Düşük Fiyatı)

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,319
İsim
Kara Kartal
Marka iyi fakat ürün modeli kalitesiz 800 tl fazla verin adam gibi ürün alın konu başlığındaki ürün 1100 -1200 tl den fazla etmez

Satıcı AMAZON diğer firmalar bataryası kullanılmış ürün gönderiyor

Einhell TP-CD 18/50 Li-i BL 1950 TL (Darbeli & kömürsüz)​

Einhell 18V 2,5 Ah PXC Starter Kit (Başlangıç Seti) 813 TL​

Son düzenleme:

KingDeViL

80+ Bronze
3 gün önce 18/35 modeli 1464TLye düşmüştü.

1731063078495.png

Matkaptan hiç anlamam. İyi bir marka mıdır? Benzer fiyatlara (1500-2500 arası) alternatifleri var mıdır?
sadece matkap değil darbeli darbesiz modları var vida takma duvar delme hepsini yapar resimdekini kullanıyorum 1 senedir şarjı uzun gidiyor ben daha pahalıya 2 akü ve kutusuyla almıştım koçtaştan marka güzel kiriş bile deldim bunla yalnız bu kömürlüdür ama bayaa götürür

TheDarK.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Derin
18/50 olan model tercih edilirse daha iyi olur. Sadece bataryası zaten 800 lira. Birde einhellin kendi içinde bir ekosistemi var . Akülü modellerinde tüm cihazlar aynı aküyle çalışıyor . Atıyorum ek olarak zımpara makinesi alacaksanız solo olarak alabilirsiniz , elinizdeki bataryayı değişmeli olarak kullanabilirsiniz.

Lee-Mi-Hyun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
ömer
İyi bir uçla ağır devirde duvar deler ama motoru yakabilirsin ev işleri için iyi profesyonel değil

hsnztrk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Hasan Öztürk
Fiyatı hemen 100 lira arttırmışlar. Hepsiburada neden böyle yapıyor anlamadım. Geçen de bir ürün alacaktım 10 dakika alayım mı, almayayım mı diye düşündüm sonrasında 100 lira arttı. Stok kalmasa anlarım da indirip yapıp sonrasında 100 lira arttırınca garip oluyor.

Einhell fena marka değil. Bosch'un biraz daha altı lakin Einhell da Alman malı. Bu ürün de vidalama işlemleri ve ufak tefek tuğla duvar delmede iş yapar.

yakupblt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
589
İsim
Yakup Bolat
Fiyatı hemen 100 lira arttırmışlar. Hepsiburada neden böyle yapıyor anlamadım. Geçen de bir ürün alacaktım 10 dakika alayım mı, almayayım mı diye düşündüm sonrasında 100 lira arttı. Stok kalmasa anlarım da indirip yapıp sonrasında 100 lira arttırınca garip oluyor.

Einhell fena marka değil. Bosch'un biraz daha altı lakin Einhell da Alman malı. Bu ürün de vidalama işlemleri ve ufak tefek tuğla duvar delmede iş yapar.
Hala aynı fiyat bilgin olsun sepette 1849 oluyor kupon geliyor otomatik onu kullan

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
18/50 olan model tercih edilirse daha iyi olur. Sadece bataryası zaten 800 lira. Birde einhellin kendi içinde bir ekosistemi var . Akülü modellerinde tüm cihazlar aynı aküyle çalışıyor . Atıyorum ek olarak zımpara makinesi alacaksanız solo olarak alabilirsiniz , elinizdeki bataryayı değişmeli olarak kullanabilirsiniz.
Kömürlü denilen şey nedir hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aldım bir tane eyvallah

nitroG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Erdem Usta
Marangozum, einhell marka 2 adet şarjlı matkap, 2 adet torklu matkap ve yine einhell testere ile şu an ahşap tarihi eser bina yapıyoruz. Linkteki ürün ev kullanımı için gayet ve gayet yeterli. Bu fiyata başka markada bu kalitede bulamazsınız. Vidalama için ve ahşap, alçı, duvar delimi için de kullanabilirsiniz. Daha iyisini de istiyorsanız 18/50 olanı alın. 2 katı daha pahalı stanley vs alırsanız da bundan daha yukarı bir performans da alamazsınız. Ayrıca einhell pazara agresif giriş yaptığı için bu fiyatlara satılıyor bence, ileride bu fiyatları görebileceğimizi düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,017,145
Üyeler
161,245
Son üye
Harun Doman