Aynen çakma Çin mallarına para verip almak yerine einhell daha iyi arıza veya yedek parçada karşında muhatap insan bulabiliyorsunEinhel nam yapmış bir marka çok normal hocam
sadece matkap değil darbeli darbesiz modları var vida takma duvar delme hepsini yapar resimdekini kullanıyorum 1 senedir şarjı uzun gidiyor ben daha pahalıya 2 akü ve kutusuyla almıştım koçtaştan marka güzel kiriş bile deldim bunla yalnız bu kömürlüdür ama bayaa götürürMatkaptan hiç anlamam. İyi bir marka mıdır? Benzer fiyatlara (1500-2500 arası) alternatifleri var mıdır?
Hala aynı fiyat bilgin olsun sepette 1849 oluyor kupon geliyor otomatik onu kullanFiyatı hemen 100 lira arttırmışlar. Hepsiburada neden böyle yapıyor anlamadım. Geçen de bir ürün alacaktım 10 dakika alayım mı, almayayım mı diye düşündüm sonrasında 100 lira arttı. Stok kalmasa anlarım da indirip yapıp sonrasında 100 lira arttırınca garip oluyor.
Einhell fena marka değil. Bosch'un biraz daha altı lakin Einhell da Alman malı. Bu ürün de vidalama işlemleri ve ufak tefek tuğla duvar delmede iş yapar.
Kömürlü denilen şey nedir hocam18/50 olan model tercih edilirse daha iyi olur. Sadece bataryası zaten 800 lira. Birde einhellin kendi içinde bir ekosistemi var . Akülü modellerinde tüm cihazlar aynı aküyle çalışıyor . Atıyorum ek olarak zımpara makinesi alacaksanız solo olarak alabilirsiniz , elinizdeki bataryayı değişmeli olarak kullanabilirsiniz.
Aldım bir tane eyvallah
aşırı kalitesiz ürün 900 -1000 tl den fazla etmez