🔥İndirim Ejderhalı Tıraş Makinesi 85 TL :)

biraz gırgır, biraz gerçek :) sokakta satanlar 200 den satıyor bunu. her erkeğin olması lazım, bedava zaten.

Babam bı ara almıştı deneyeyim dedim kılları kaptırıyordu acıttı dedim bunla olmaz bıraktım yani

1999 tl ye kulaklik cektim 2k uzeri 100 tl indiirm vardi bunu da ekledim indirim isledi bedavaya geldi sagolasin bakalim ne kadar is gorurse artik xD

açılın beyler bende 2 tane var bunlardan. 1500 lira verip aldığım makinelerden daha iyi kesiyor.

pahalı aldığım cihazlardan bunun verdiği sıfır kesim hissiyatını alamıyorum. adamlar neyden kazanıyor onu da anlamadım 100-200 tl arası fiyatları.
Valla sürüm dışında aklıma bir şey gelmiyor

• Beğen
Reaksiyonlar: umix
Sıfır kesmiyor arkadaşlar. Yorum yapan arkadaşlar çok kısa, hissi öyle diye yapıyor biliyorum da sıfır ihtiyacınız varsa memur, öğretmen gibi işinizi görmez. Hayallere dalmayın maalesef öyle olmuyor jiletle cebelleşmeye devam.

Philips gibi cihazlarda da korumayı çıkarmıyor herhalde böyle kesmiyor diyenler. Kafayı çıkarsanız yine böyle kesiyor. Uzun ömürlü olur kafan rahat duşta kullanırsın ama fiyatlar arası uçurum. Standart bir kesim için bozulana kadar kullanmalık tercih edilebilir. Yine de aliexpress makinesi yerine ucuz başka aletler de var.

şanlıurfadan yola cıkmış

Beyler samimiyetinize dayaranarak söylüyorum alt takım tıraşı için kullanabilirsiniz. Bi dostum öyle söyledi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,224
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri