Neler Yeni

Ekipman+Monitör+Sistem mi/Sadece Sistem+Monitör mü?(bu pc daha iyi)

EmirhanY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan Yardım
Şuan ekipmanım yok eğer 1.seçeneği alırsam kullanmaya başlayacağım fakat 2.seçeneği alırsan daha fazla FPS ile oynuyacağım. Ama ekipmanın olmadığı için alır almaz oynayama başlayamacağım ne yapacağım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.?

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ahmet
Ekipman sonra alırsın dostum bana kalırsa performanslı ve upgrade açık bir sistem toplamanı tavsiye ederim sana

KlorM

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Salih Sungur
kendi düşüncem sistem+monitör biraz sabretmeni tavsiye ederim oyunlar gittikçe güçlü sistemler istiyor ve bu hızlı ilerliyor bu yüzden biraz bekleyip ekipmanı sonra almanı tavsiye ederim eğer sistemden kısarsan şu anki yeni oyunları bile oynarsın ancak ileride çıkıcak oyunları pek zannetmiyorum.

EmirhanY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Emirhan Yardım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kendi düşüncem sistem+monitör biraz sabretmeni tavsiye ederim oyunlar gittikçe güçlü sistemler istiyor ve bu hızlı ilerliyor bu yüzden biraz bekleyip ekipmanı sonra almanı tavsiye ederim eğer sistemden kısarsan şu anki yeni oyunları bile oynarsın ancak ileride çıkıcak oyunları pek zannetmiyorum.
Teşekkür Ederim Desteğin İçin.?

AFY0K

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Burak
50tl'lik klavye, fare ve telefonunun kulaklığıyla da oynayabilirsin idarelik, ben 2.seçeneği seçerdim. Kendimde nasipse toplayacağım 2. seçeneği kullanacağım.

ByErgin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Enes Ergin
Ekipman daha sonra alınabilir,ilk sisteme önem vermek daha mantıklı.

Top Bottom