Ama o seferde klavye kötü oluyoBence kulaklığa daha çok bütçe ayırmalısın. 200 klavye 400 kulaklık daha iyi olur.
Kesin drop plus onercen yok bu fiyatlar iyi benceBence kulaklığa daha çok bütçe ayırmalısın. 200 klavye 400 kulaklık daha iyi olur.
Tm fiyatlar öyle olursa ne önerirsin?Bence kulaklığa daha çok bütçe ayırmalısın. 200 klavye 400 kulaklık daha iyi olur.
bende arkadaşa katılıyorum eğer fps oyuncuysanız sizin için kulaklık son derece önemli olacaktır bu yüzden klavye bütçesini düşürün derim ben James Donkey 712 kullanıcısıyım gayette hoş bir kulaklık incehesap gaming gecesinden 219 tl gibi cüzi bir rakama almıştım piyasadaki fiyatını bilmiyorum malesef kalan bütçenizlede gamepower mekanik klavyelerinden yada incehesabın gaming gecelerinde düşen James Donkey 610 red switch modeline yönelebilirsiniz. İyi forumlarMaks 350 TL klavye ve maks 250 TL kulaklık önerisi?
Yani istersen drop plus ve 200 liraya James Donkey 610s gibi bir klavye alabilirsin kendi tercihin. Klavyede uzman sayılmam daha iyisi de bulunabilir tabii. Ama 400 olmasa bile en az 300 yap kulaklığı kulaklık klavyeden daha önemliAma o seferde klavye kötü oluyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kesin drop plus onercen yok bu fiyatlar iyi bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tm fiyatlar öyle olursa ne önerirsin?
Hocam 712 fena bir kulaklık olmasa da fiyatında daha iyileri var, eskiden alınırdı ama artık alınabilirliği kalmadı.bende arkadaşa katılıyorum eğer fps oyuncuysanız sizin için kulaklık son derece önemli olacaktır bu yüzden klavye bütçesini düşürün derim ben James Donkey 712 kullanıcısıyım gayette hoş bir kulaklık incehesap gaming gecesinden 219 TL gibi cüzi bir rakama almıştım piyasadaki fiyatını bilmiyorum malesef kalan bütçenizlede gamepower mekanik klavyelerinden yada incehesabın gaming gecelerinde düşen James Donkey 610 red switch modeline yönelebilirsiniz. İyi forumlar
Sevmem normalde ama bir öneriyle aldım rampage pulsar kulaklık modelini alabilirsin 10 20tl arttırarak bütçeni (kendi ses kartı var mikrofonu benim için yeterli)Maks 350 TL klavye ve maks 250 TL kulaklık önerisi?
1 ay önce açılmış konuSevmem normalde ama bir öneriyle aldım rampage pulsar kulaklık modelini alabilirsin 10 20tl arttırarak bütçeni (kendi ses kartı var mikrofonu benim için yeterli)
Hocam 172 lira Pulsar şuan ses kasmak için iyi mi rahatlığı nasılSevmem normalde ama bir öneriyle aldım rampage pulsar kulaklık modelini alabilirsin 10 20tl arttırarak bütçeni (kendi ses kartı var mikrofonu benim için yeterli)
+5 kill diyebilirim valoranttaHocam 172 lira Pulsar şuan ses kasmak için iyi mi rahatlığı nasıl