- Bütçe
- 6000
Arkadaşlar merhaba 5-6bin bütçem var ekipman için kulaklık mouse mouse pad ve klavye alicam aklımda şöyle bi set var inceleyip iyi veya kötü yanlarını söyleyebilir misiniz veya sizin tavsiye edebilceğiniz ekipman seti varsa önerilerinize açığım
Kulaklık
Mouse
Mouse pad
ty.gl
Klavye
ty.gl
Kasim indirimlerinde güzel bi indirime girerlerse bu seti dizmeyi düşünüyorum oynadığım oyunlar cs, pubg , knight online gibi oyunlar genelde fps oyunlari oynuyorum pek hikayeli oyunlari oynamam.
Kulaklık
Mouse
Mouse pad

KlasseGear Pro Grey Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad - Fiyatı, Yorumları
KlasseGear Pro Grey Map Lines 90x40 Cm Xxl Gaming Oyuncu Mouse Pad Mousepad yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Havit Gamenote Kb884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Red Switch - Fiyatı, Yorumları
Havit Gamenote Kb884L Rgb Mekanik Türkçe Klavye 1.06inç Tft-lcd Ekran - Red Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Kasim indirimlerinde güzel bi indirime girerlerse bu seti dizmeyi düşünüyorum oynadığım oyunlar cs, pubg , knight online gibi oyunlar genelde fps oyunlari oynuyorum pek hikayeli oyunlari oynamam.