bütçe belirtirseniz.Arkadaşlar ekipman tavsiyelerine ihtiyacım var.
Rival 300 mouse almayı düşünüyorum, bunun dışında kulaklık ve klavye olarak da bu markadan seçmek istiyorum. Siz ne önerirsiniz?
Yani steelseries ürünleri biraz pahali klavye olarak apex 7 olabilirArkadaşlar ekipman tavsiyelerine ihtiyacım var.
Rival 300 mouse almayı düşünüyorum, bunun dışında kulaklık ve klavye olarak da bu markadan seçmek istiyorum. Siz ne önerirsiniz?
Mouse için max 400 klavye için max 600 kulaklık için max 700bütçe belirtirseniz.
Steelseries rival 300 mouse kalmadı onun yerine rival 3 alabilirsin ama fiyatlar bakımından tuhaf bir aralıkta o yüzden mouse için razer öneriyorum viper mini veya deathadder v2 bakabilirsin.Arkadaşlar ekipman tavsiyelerine ihtiyacım var.
Bu fiyata SteelSeries ekosistemi yaparsan biraz saçma olur onun yerine direkt F/P ürünler al. Örneğin X marka mouse, Y marka klavye, Z marka kulaklık. Tabii hepsini aynı marka alırsan rgb’leri eşitlemek gibi şeyler yapabilirsin.Mouse için max 400 klavye için max 600 kulaklık için max 700