AlpBeyk 80+ Bronze Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1,160 Dahası Reaksiyon skoru 447 İsim alperen taha demir 24 Mart 2021 #1 Kişiyi telefonuma kaydettim fakat telegrama girdiğimde gözükmüyor eşitleme açık bu arada ve telegram kullanıyor babamın telefonunda gözüküyor
Kişiyi telefonuma kaydettim fakat telegrama girdiğimde gözükmüyor eşitleme açık bu arada ve telegram kullanıyor babamın telefonunda gözüküyor
Melisa şahin 80+ Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 316 24 Mart 2021 #2 Engellemiş olabilir ama olmayabilirde AlpBeyk yazmış: Kişiyi telefonuma kaydettim fakat telegrama girdiğimde gözükmüyor eşitleme açık bu arada ve telegram kullanıyor babamın telefonunda gözüküyor Devamı için tıklayın...
Engellemiş olabilir ama olmayabilirde AlpBeyk yazmış: Kişiyi telefonuma kaydettim fakat telegrama girdiğimde gözükmüyor eşitleme açık bu arada ve telegram kullanıyor babamın telefonunda gözüküyor Devamı için tıklayın...
AlpBeyk 80+ Bronze Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 1,160 Dahası Reaksiyon skoru 447 İsim alperen taha demir 24 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Melisa şahin yazmış: Engellemiş olabilir ama olmayabilirde Devamı için tıklayın... Daha önce hiç tanışmadık ilk defa ekliyorum
Melisa şahin yazmış: Engellemiş olabilir ama olmayabilirde Devamı için tıklayın... Daha önce hiç tanışmadık ilk defa ekliyorum