Neler Yeni

🔥 EKMEK 7,5 ₺ OLDU! (Obeziteye tokat)

Charles Darwin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,153
İsim
Alpaslan Çevikel
ÇOĞU İLDE FİYAT DEĞİŞİMİ BAŞLADI VE EN DÜŞÜK 7 TL DEN BAŞLAYAN ETİKETLERLE SATILIYOR.
(ŞUAN KOCAELİ'DEYİM VE ZİNCİR MARKETLERDE 7,50 ₺ DEN ETİKET KOYULDU)

Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı Türkiye genelinde ekmek fiyatlarının Temmuz ayı ortalarından itibaren 7 ile 7.5 lira arasında olacağını açıklamıştı.

Bazı vilayetlerde bu 200 gram 7 lira olarak uygulanır, bazı vilayetlerde 210 gram 7,5 lira olarak uygulanır. İle göre farklılık arz edebilir; ama 200-220 gram bandında değişiklik arz edebilir."
KAYNAK

İLK GÖRÜNTÜ ADANADAN GELDİ!
aw937806-01-xX7s.jpg
- Neden zam yaptınız ?
- Sağlığınızı düşünüyoruz kilo almayın diye yaptık

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,674
İsim
Hacı
Ekmeğin Simitten ucuz olması mantıklı değildi. Gerçi bu zamdan sonra Simit de zamlanır :(

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
valla son 1 yıldır hiçbirşeyin fiyatına bakmayarak alıyorum insan takıp edemiyor.

Arkadaşlar düz mantık yapın eskiden kola dolar 1 buçuk iken kola 1.75 ti şuan 45 olucak eskinin 2 lirası şuanun 55 lirası gibi düşünün ona göre hesap yapın.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum ne fırsatı esnafı hiçbirşey kurtarmıyor emin ol şuanki piyasaya göre ekmek daha pahalı olmalı yazık adamlara tek suçlu var ne esnaf ne halk.
orası öyle zaten hocamda türkiyede daha yeni 7.5 olmuşken 10 tl olması bana fazla geldi baya

6khn

80+
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Gökhan
Ekmek yemeyin :kekw:

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın
Her şey var merak etme.
Öyleyse iyi kazanıyorlar. %50 kar demek ekmek başına. bu belirlenen fiyattan gayet iyi. Yalnız bu çok değişkenli bir olay. Verileri var mı bunun? Dükkanda kaç tane işçi çalışıyor? mekanın kirası ne kadar? Her ilde kiralar değişiyor gibi gibi.

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Öyleyse iyi kazanıyorlar. %50 kar demek ekmek başına. bu belirlenen fiyattan gayet iyi. Yalnız bu çok değişkenli bir olay. Verileri var mı bunun? Dükkanda kaç tane işçi çalışıyor? mekanın kirası ne kadar? Her ilde kiralar değişiyor gibi gibi.
Yaşadığım ilçe pahalı ve refah seviyesi yüksek bir yer. Kiralar çoj çok uçuk deği, ortalama. Ortalama 3 işçi çalışıyor. 1 kasa 2 fırın görevlisi. Ve burada ekmek 5 aydır 10 lira, günde 1000 üstü ekmek satılıyor. Poğaça kurabiye dışında..
Bu da çok büyük bi kar bırakıyor.

Yaşadığım ilçe pahalı ve refah seviyesi yüksek bir yer. Kiralar çoj çok uçuk deği, ortalama. Ortalama 3 işçi çalışıyor. 1 kasa 2 fırın görevlisi. Ve burada ekmek 5 aydır 10 lira, günde 1000 üstü ekmek satılıyor. Poğaça kurabiye dışında..
Günlük 10k’yı ekmekten, 5-6k da poğaça simitten kazanıyorlar. Kira işçi falan derken çok kalıyo

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bu kadar zam olmasına rağmen çöplerde ekmek halen oluyor.
Forum dostlarıma önerim , bayat ekmekleri değerlendirmek bir şekilde, bu zamlara doğrudan bir şey yapamayız.

warymajesty

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,195
İsim
yunus günaydın

Günlük 10k’yı ekmekten, 5-6k da poğaça simitten kazanıyorlar. Kira işçi falan derken çok kalıyo
Kendi ilçen özelinde konuşuyorsun anladım. Yalnız pahalı ilçede kira nasıl uçuk değil onu anlamadım genelde pahalı ilçelerde kiralar da pahalı olur.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,584
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bu kadar zam olmasına rağmen çöplerde ekmek halen oluyor.
Forum dostlarıma önerim , bayat ekmekleri değerlendirmek bir şekilde, bu zamlara doğrudan bir şey yapamayız.
biz köfteye kullanmak için atıyoruz buzluğa

Sir Cem T-oker

80+ Gold
Kendi ilçen özelinde konuşuyorsun anladım. Yalnız pahalı ilçede kira nasıl uçuk değil onu anlamadım genelde pahalı ilçelerde kiralar da pahalı olur.
Dükkan kiraları ev kiralarına göre ucuz. Niye öyle bilmiyorum.

Top Bottom