okumayı düşünmüyorum ablam psikolokluk okudu şuan asgari ücretle iş arıyor onuda bulamıyor.
Hocam ne kadar öyle deseniz de bu bir gerçek. Torpil diz boyu!Güzel, umarım bu çizgide gidersin, başarılar.
Galiba ablan yeni mezun, tecrübesine güvenmedikleri için bu parayı teklif ediyor olabilirler. Umarım hayal ettiğiniz yerlere gelirsiniz.
Kendin için bir şeyler yapmalısın. Elinin altında internet var, araştır.
gençler iş beğenmiyor heryer eleman arıyor(!)Hocam ne kadar öyle deseniz de bu bir gerçek. Torpil diz boyu!
CB bile özel sektöre yönelin diyor. Bir nesilin hayatı heba oldu.
"YOV GARDAŞIM BANA NE ÜNÜVERSİTEDEN GİR İŞTE ÇALIŞ ŞU İŞTE. 12 SAAT 1500 TL MİS GİBİ. SİZ YOHLUK GÖRMEDİNİZ"gençler iş beğenmiyor heryer eleman arıyor(!)
Araba 1 trilyonda olsa insanimiz kredi cekip aliyor o yüzden bu fiyatlar hiçbir zaman düşmezSon zamanlarda fırlayan dolar ve euro yetmezmiş gibi %50 konsol vergisi falan derken bişey alacak durumu kalmadı kimsenin
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
3 ay önce alacağım ekran kartı şuan 1800-2000 TL arası fiyata gelmiş o zaman 1400 1300tl idi ülke iyice sarpa sarmaya başladı ekonomik açıkları halktan çıkarmaya çalışıyorlar insanlar artık aldıkları parayla eğlenemiyor gezemiyor. Siz ne düşünüyorsunuz son konular hakında
Hee, bide öyle diyorlar ya...gençler iş beğenmiyor heryer eleman arıyor(!)
biraz incelemeler yaptığımda diğer ülkelerde devletler vergileri vs artırdığı zaman insanlar isyan çıkartıyor sesini çıkartıyor devlet düşürmek zorunda kalıyor çünkü insanlar biliyor mesela türkiyede bi yol bir hastane yapıldığı zaman Allah razı olsun yapıyor deniyor ama yurt dışında öyle deilmiş yapmak zorunda yiyorsa yapmasın diye tepki veriliyor bence biraz insanlarımızın zihniyeti deişmesi gerek siyaset olucakmı bilmiyorum ama ülkede şuan ülkeyi yönetecek kadar iyi bir aday yok tek boş atmak.Araba 1 trilyonda olsa insanimiz kredi cekip aliyor o yüzden bu fiyatlar hiçbir zaman düşmez
Hee, bide öyle diyorlar ya...
Ulan adam üniversitesini okumuş 4 yıl başarılı bitirmiş, mesleğinin işini arıyor bulamıyor işsiz kalıyor.
Sonra vay efendim gençler iş beğenmiyor.
Ulan adam o kadar okul senin kafende büfende garson olmak veya sanayinde çırak olmak için mi okudu?
Anlamıyorum, gerçekten anlamıyorum...
Diyecek söz kalmadı, Allah sonumuzu hayretsin.
ddostum ekmeği dolarlamı alıyorsun
evetddostum ekmeği dolarlamı alıyorsun