kesinlikle katılıyorumÜlke şartlarına bakınca ortalama diyebilirim, ama harcama konusunda oldukça tutumluyum, cünkü tüketim çılgınlığı aldı başını gidiyor, insanlar eşyalara fazla anlam yüklüyorlar, mutsuzluklarını hevesleri geçene kadar farklı türden eşyalar ile gidermeye çalışıyoruz.
Çok güldüm hocam kusura bakmayınMütüş. Bir de maaşı görsek tam olacak. Maaş yatıyor daha göremeden bitiyor. Çalıştığım şirket ile banka arasında aracı gibiyim.
Tekstil.İşin ne dostum?
ne işle uğraştığına göre değişirDurum iyi değil hacı senede bir kendime bişeyler alıyorum bişeyler idare edilmiyor gidilmiyor refaha olanlar kara para içerisinde olduklarına emin ol
Merhaba hocam size kesinlikle katılıyorum.Özellikle Z kuşağında (Bende dahilim fakat öyle düşünmüyorum) X telefonu alınca değere ulaşma havalı olma durumları var halbüki teknolojinin geldigi noktada bir insanın işini görecek telefonlar 3-4 yıl önce üretilmiş durumda zaten.kesinlikle katılıyorum
bana göre mesela yeni çıkan 17 pro max in alınması için mantıklı 1 sebep bile yok
Ama kendilerini bu telefonu almazsam yaşayamam gibi gören bir tayfa var
insanlar kendilerinin değerlerini maddiyatla ölçüldüğünü düşünmeye başladı
sanki en iyisi en pahalısı kendinde olmazsa eksik bir kişiymiş gibi görüyor
bunun en büyük etkenide sosyal medya galiba
Hocam neyi kastettiğini anlamadım fakat gerçekten iş yapıp kazananlar var.Lakin bunların çoğu ya çevresi ya ailesi varlıklı insanlar bu durumlar insanı zorunlu bir başarıya itiyorne işle uğraştığına göre değişir
Etrafımda çok iyi durumda olanlar var
Ve nerden kazandıklarını biliyorum
hocam kendimden örnek veriyorumMerhaba hocam size kesinlikle katılıyorum.Özellikle Z kuşağında (Bende dahilim fakat öyle düşünmüyorum) X telefonu alınca değere ulaşma havalı olma durumları var halbüki teknolojinin geldigi noktada bir insanın işini görecek telefonlar 3-4 yıl önce üretilmiş durumda zaten.
Hocam çok mantıklı gerçekten.Ben iki yıl önce bu bahsettiğimiz popüler kültüründe etkisiyle 14pro almıştım halen kullanıyorum açıkçası memnunumda ama bir daha böyle yüksek miktarlara telefon almam onun yerine varlıklanma ve yatırım daha mantıklı.Örneğin şuanki iphone fiyatlarına motor alınılabiliyorhocam kendimden örnek veriyorum
şuanki telefonumdan önce çok uzun bir süre mate 20 pro kullandım
artık telefon banka uygulamalarında sıkıntı çıkarttığından değiştirip magic 7 pro ya geçtim
ve Allah ömür verirse yıllarca kullanırım
örneğin bir komşum soğancıMerhaba hocam size kesinlikle katılıyorum.Özellikle Z kuşağında (Bende dahilim fakat öyle düşünmüyorum) X telefonu alınca değere ulaşma havalı olma durumları var halbüki teknolojinin geldigi noktada bir insanın işini görecek telefonlar 3-4 yıl önce üretilmiş durumda zaten.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam neyi kastettiğini anlamadım fakat gerçekten iş yapıp kazananlar var.Lakin bunların çoğu ya çevresi ya ailesi varlıklı insanlar bu durumlar insanı zorunlu bir başarıya itiyor
Kendi işini yapıp, kendi hayatını idame ettirerek alıyorsan helal olsun derim. Yoksa baba parasıyla falan alıp burada bunu yazıyorsan bence komik.İdare eder yani 16 pm kullanıyom 17pm geçicem düşün![]()
2017-2024 döneminden daha iyi bir dönem bence. Aklı olanın parayı çok kolay kazanabileceği bir dönem. Kötü iş tercihleri ile alakalı şu an para kazanma durumu.Şuanda Türkiye’deki ekonomi durumuna iyi diyenin aklından şüphe ederim rezalet bir şekilde yokuş aşağı gidiyoruz
2002-2015 refahımız kalmadı evetŞuanda Türkiye’deki ekonomi durumuna iyi diyenin aklından şüphe ederim rezalet bir şekilde yokuş aşağı gidiyoruz