Ekonomik durumunuz nasıl ?

Valla evim var şükür bu yeter çünkü en önemlisi ev gerisi bir şekilde gelir ne olursa olsun şükredeceksin eğer sağlıklı isen elin kolun tutuyorsa en büyük zenginlik de bu

Ekonomik durumdan çok insanlığın çürümesi daha ön planda sokakta çöp toplayıp aç yatanı görmez hafta 1 et yiyene bunlara bir şey beğendiremiyoruz der en ufak şeyi lüks sayar
özentilik kültüründen kaynaklı haklımız kendinden aşşağısını asla görmeyip her zaman daha üstün olana odaklanıyor
bundan dolayıda her zaman mutsuz oluyor
Onun varsa benim niye yok misali

Sen fakirsin dostum çok şükür sistemci olarak çalışıyorum kendiniz gibi heralde herkesi zor geçiniyor sanıyorsun.
:D
hocam şimdi durumları kıyaslamak veya böbürlenmek istemem. Ama denk olduğumuzu sanmıyorum

:D
hocam şimdi durumları kıyaslamak veya böbürlenmek istemem. Ama denk olduğumuzu sanmıyorum
Hayır eleştirileri anlamıyorum kendi param hemen ağlama huyu var insanların kafam atar 2 telefon alırım kafam atar başka bir şey alırım kimseden para istemişmiyim yok kimseyi bağlamaz.

Hayır eleştirileri anlamıyorum kendi param hemen ağlama huyu var insanların kafam atar 2 telefon alırım kafam atar başka bir şey alırım kimseden para istemişmiyim yok kimseyi bağlamaz.
kesinlikle haklısın
Şahsen benim tavsiyem
17pm e para vereceğine o parayla yatırım yapmanızı tavsiye ederim

Bizim cnc torna üzerine atölyemiz var döviz kurları yüzünden sanayilerin büyük bir kısmı çalışmıyor neredeyse , çalışanlar yurtdışı veya savunma sanayi çoğunlukla . Berbat bir hal almaya başladı .

Bizim cnc torna üzerine atölyemiz var döviz kurları yüzünden sanayilerin büyük bir kısmı çalışmıyor neredeyse , çalışanlar yurtdışı veya savunma sanayi çoğunlukla . Berbat bir hal almaya başladı .
nerde yaşıyorsunuz hocam
ben hatayda yaşıyorum cnc de bir parça yaptırmak istedim adam 1 ay sonra yaparım dedi öylesine dolular burda

Maalesef Çin her piyasayı bitirdi. Çok daha uyguna yapıyorlar her işi.

Bende tekstil sektöründeyim Türkiye de tekstilin bittiği nokta bu sene oldu

nerde yaşıyorsunuz hocam
ben hatayda yaşıyorum cnc de bir parça yaptırmak istedim adam 1 ay sonra yaparım dedi öylesine dolular burda
Onlar karın tokluğu çalışıyor . Ankara , konya , bursa ölü piyasası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Maalesef Çin her piyasayı bitirdi. Çok daha uyguna yapıyorlar her işi.
Enflasyondan dolayı şuan İspanya'dan daha pahalıyız .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nerde yaşıyorsunuz hocam
Makinaların günlük yevmiyesi var bizde günlük 10binden çalışır ve senin 1 parçan yarım gün sürdüğünü düşün 5k isteyemez o yüzden başından salmıştır .

Geri