Neler Yeni

Öneri Ekonomik Game Pad -/- Controller Seçimi..!!!

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
Bütçe
500
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
GamePad'den Controller^den Anlayan Anlamayan Farketmez..
Bildiğiniz Öneriniz Yada Bu Da Denenebilir Dediğiniz Bir Controller Mevcutmudur Acaba. 500₺ Bütçe İle Ekonominin Bu Güzel Nadide Zamanlarını Şenlendirecek Bütçe Dostu Gamerları Şenlendirmesede Tebessüm Ettirecek Bir GamePad Arıyorum Ama Yardımcı Olursanız Sevinirim.

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,566
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
360 controller

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Valla Hocam Bende Böyle Bişey Gördüm Ürün İsmi Değişiyor Ve Fiyat Da Değişiyor Lakin Ürün Hep Aynı Güzel Ürün Olarak Gördüm Genel Yorumları İncelediğimde (Fotoğrafı İnternette Aratıp Genel Olarak Yorumlara Bakınca)

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,566
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aliexpress'te Data Frog'un var. Alanlar var ve memnunlar gördüğüm kadarıyla. Seçenekler arasına girebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bak Bu İyi Gibi Duruyor Gyro Faland Var Ama Fiyat Bi Şüpelendiriyor.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Merhabalar -/- Selamlar Hocam(lar)..
GamePad'den Controller^den Anlayan Anlamayan Farketmez..
Bildiğiniz Öneriniz Yada Bu Da Denenebilir Dediğiniz Bir Controller Mevcutmudur Acaba. 500₺ Bütçe İle Ekonominin Bu Güzel Nadide Zamanlarını Şenlendirecek Bütçe Dostu Gamerları Şenlendirmesede Tebessüm Ettirecek Bir GamePad Arıyorum Ama Yardımcı Olursanız Sevinirim.
bu bütçede 0 olarak f310 2.el f710 seçmelisin

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,566
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
Valla Hocam Ben Controller Bilgini Biri Değilim Lakin 9.Nesil Vsr Yazmıyor Du Benim Gördüğümde Düz Xbox 360 Controller Yazıyordu Ve Bayağı Da Pahalıydı Oyüzden Link İstedim.
Bunlar replika ürünler ama bu bütçede çok bi tercihin yok zaten bütçe artar diyorsan kablo sorununa karşı kablosuzu alabilirsin dongle ile beraber.Haberib olsub çok sorun olacaksa Rb ve Lb tuşları biraz sıkıntı bunlarda sert.

Necip5270392

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Necip5270392
bu bütçede 0 olarak f310 2.el f710 seçmelisin
Valla Hocam Kaliteli Yada Original Bile Olmasına Gerek Yok Sadece Düzgün Çalışsın Yeter Bu Kılasmanda Kırıterimiz Bu Yan Sanayi Bile Olur Diyim Hatta Ne olduğu Belirsin Marka Bİle Kabul Sonuçta Kudurup Sağa Sola Atıyoz İki Günden Kırılınca Siteden Yenisini Verebileceğimiz Ucuz Bişeyler Olsun İçimiz Yanmasın Parçalandığına Yeter.

Hea Bide Oyun Oynatsın. Kırıterler Bu 3'ü

Bunlar replika ürünler ama bu bütçede çok bi tercihin yok zaten bütçe artar diyorsan kablo sorununa karşı kablosuzu alabilirsin dongle ile beraber.Haberib olsub çok sorun olacaksa Rb ve Lb tuşları biraz sıkıntı bunlarda sert.
Hocam Bu Bütçede Kabloya Takılmıyoruz Gözünü Seveyim İki Günden Oyunda Kudurup Kırınca İçimiz Acımasın Oyun Oynatsın Yeter Kriterleri Bunlar Kriter Bizim İçin. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Zevkle Oyun Oynatacak Yıllarca İdare Edecek Bozulunca Teknik Servis karşılığı Bulabileceğimiz Vsr Gibi Kriterler Yok Bizde..
Kırılınca İçimiz Acımasın Ha Bir De Oyun Oynatsın Yeter Kriterinde Bir Gamepad Yeri Burası.
Kablosuzu Gerek Yok Ama Olursa Dadından Yenmez Ama Gerek Yok.

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,570
İsim
uwu
Valla Hocam Kaliteli Yada Original Bile Olmasına Gerek Yok Sadece Düzgün Çalışsın Yeter Bu Kılasmanda Kırıterimiz Bu Yan Sanayi Bile Olur Diyim Hatta Ne olduğu Belirsin Marka Bİle Kabul Sonuçta Kudurup Sağa Sola Atıyoz İki Günden Kırılınca Siteden Yenisini Verebileceğimiz Ucuz Bişeyler Olsun İçimiz Yanmasın Parçalandığına Yeter.

Hea Bide Oyun Oynatsın. Kırıterler Bu 3'ü

Hocam Bu Bütçede Kabloya Takılmıyoruz Gözünü Seveyim İki Günden Oyunda Kudurup Kırınca İçimiz Acımasın Oyun Oynatsın Yeter Kriterleri Bunlar Kriter Bizim İçin. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
hocam f310 ergonomi olarak çok iyi olmasada sağlamlıkta çok iyi 2m den defalarca düştü şuanlık sıkıntı yok

Top Bottom