Neler Yeni

ekran anlık donmasını windowsu sıfırlamak düzeltir mi

Berkyozclk

80+ Bronze
hp destekle konustum bazı sorunlarım da vardı şuan windowsu baştan kurmak icin flashbellege windowsu indiriyorum onlar öyle söyledi
yaşadıgım sorunları windowsu silip yuklemek duzeltir mi
ekran donmaları
nvidia experience acılmıyor her turlu yol denedik
mavi ekran hataları yedim 3 tane ama sadece 1 i ekran kartıyla alakalıydı o cozuldu sonra boştayken 2 kez mavi ekran yedi
@Emmree

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
22
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,188
İsim
Emre Zengin
hp destekle konustum bazı sorunlarım da vardı şuan windowsu baştan kurmak icin flashbellege windowsu indiriyorum onlar öyle söyledi
yaşadıgım sorunları windowsu silip yuklemek duzeltir mi
ekran donmaları
nvidia experience acılmıyor her turlu yol denedik
mavi ekran hataları yedim 3 tane ama sadece 1 i ekran kartıyla alakalıydı o cozuldu sonra boştayken 2 kez mavi ekran yedi
@Emmree
Windows'u yeniden kurmak çözüm olabilir. Formattan sonra sadece NVIDIA ekran kartı sürücünü indirip kur. Ondan sonra Windows Update'e girip bütün Güncelleştirmeleri Denetle. Baktın halen sorun devam ediyor, Intel Support Asistanı kurup güncelleme olup olmadığına bak. Elinde yeni Minidumplar varsa gönder bakayım.

Berkyozclk

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows'u yeniden kurmak çözüm olabilir. Formattan sonra sadece NVIDIA ekran kartı sürücünü indirip kur. Ondan sonra Windows Update'e girip bütün Güncelleştirmeleri Denetle. Baktın halen sorun devam ediyor, Intel Support Asistanı kurup güncelleme olup olmadığına bak. Elinde yeni Minidumplar varsa gönder bakayım.
yeni minidump yok suan flashbellege windows yukleniyor yarın arayacaklar laptop ekranıma baglanıp her seyi yapacaklar donanım icin testleri yaptık bir sorun cıkmadı onlar kurar her seyi sag ol yanıtın icin baya yardımcı oldun bana allah razı olsun

Top Bottom