Ekran bulanıklaşma sorunu

Tilkiiii2

80+
Reaksiyon skoru
0
valoranta felan giriyorum sanırsın oyunu 30 hz oynuyorum gibi 200 hz monitorum var ayarlar 200 hz ama ani donuste olsun duvara sprey atıyorum onun etrafında mousla daireler çiziyorum sanki hz 30 gibi nasıl düzelteceğimi bilmiyorum bilgisayarı yeni aldım rx 6700xt var o kadar oyun oynama hevesim kaçtıki bilgisayardan anlayan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem

valoranta felan giriyorum sanırsın oyunu 30 hz oynuyorum gibi 200 hz monitorum var ayarlar 200 hz ama ani donuste olsun duvara sprey atıyorum onun etrafında mousla daireler çiziyorum sanki hz 30 gibi nasıl düzelteceğimi bilmiyorum bilgisayarı yeni aldım rx 6700xt var o kadar oyun oynama hevesim kaçtıki bilgisayardan anlayan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem
monitör nedir?

Excalibur monitör genel olarak önerilmiyor. Fakat sorun monitörde olmayabilir. Başka bir ekranda deneme yaptınız mı?
hayır yapmadım motion blur olur ya onun gibi gta5 e girdim cs girdim valo girdim aynı hepsinde sanki bir ayarı varda kapanıcak gibi ama bilmiyorum nasıl yapacağımı

şey dostum o oyunun config dosyasına gir herhalde ekranı 4k ya almış onu 1080p olarak geri düzelt oluyor iyi akşamlar.

acaba ghosting mi var ben biraz araştırdım ona benziyor gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,095
Üyeler
173,761
Son üye