Neler Yeni

Ekran Değişimi mi Yeni Telefon mu?

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
Eski telefonumun (neredeyse 6 senelik) ekranında ve dokunmatiğinde mürekkep akması sonucu bozulmalar oldu. Dün dokunmatiği çalışıyor bugün belli bölgelerde çalışmıyor bu da kullanmayı etkiliyor.

Ayrıca hafızası az olduğu ve yavaş olduğu için de günümüz uygulamaları ile kullanmak biraz etkiliyor ama idare edebiliyorum.
Telefonun ekran fiyatı zaten ikinci el fiyatında. 1000-1500 TL belki ekran fiyatı olacak. 1000 TL civarına yakın da telefonun ikinci el fiyatları var temizlerinden.

Telefonun ekranını yenilemek mi yoksa yeni telefon almak mı? Yeni telefon alırsam 10000 TL civarı bir telefon olabilir. Fazla fiyat vermek istemiyorum.
Sıfır olması da gerekmiyor. Outlet veya yenilenmiş telefon da olabilir.

Ne yapmalıyım sizce?

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Yeni al bence o telefon sana tekrar sorun çıkarır

Kerem gök

80+ Silver
telefon kullanan birisi değilsen ekran değiştir. ben de telefon kullanan birisi değilim ve telefonum bozulsa tamir ettirirdim

• Beğen
Reaksiyonlar: ca.s

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
telefon kullanan birisi değilsen ekran değiştir. ben de telefon kullanan birisi değilim ve telefonum bozulsa tamir ettirirdim
Telefonu kullanırım. Birçok uygulamayı aynı anda açarım arkaplanda çalışması gerekir. Özellikle chrome, photoshop gibi RAM kullanan uygulamaları çok kullanırım. Bazen render alırım. Oyun oynamam. Oynasam da çok zorlayıcı oyunlar olmaz genelde.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,322
İsim
C Ş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni al bence o telefon sana tekrar sorun çıkarır
1000 TL ekrana verip eski telefon kullanmaktansa 10000 TL verip güncel yeni bir tane almak daha mantıklı gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

S20 FE yenilenmiş olanından alsam hala güncelliği var mıdır? Sürekli telefon değiştirmem. Alınca 5-10 sene arası kullanmaya çalışırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,624
Üyeler
164,709
Son üye
brs.okcu
Top Bottom