ca.s
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,322
- İsim
- C Ş
Eski telefonumun (neredeyse 6 senelik) ekranında ve dokunmatiğinde mürekkep akması sonucu bozulmalar oldu. Dün dokunmatiği çalışıyor bugün belli bölgelerde çalışmıyor bu da kullanmayı etkiliyor.
Ayrıca hafızası az olduğu ve yavaş olduğu için de günümüz uygulamaları ile kullanmak biraz etkiliyor ama idare edebiliyorum.
Telefonun ekran fiyatı zaten ikinci el fiyatında. 1000-1500 TL belki ekran fiyatı olacak. 1000 TL civarına yakın da telefonun ikinci el fiyatları var temizlerinden.
Telefonun ekranını yenilemek mi yoksa yeni telefon almak mı? Yeni telefon alırsam 10000 TL civarı bir telefon olabilir. Fazla fiyat vermek istemiyorum.
Sıfır olması da gerekmiyor. Outlet veya yenilenmiş telefon da olabilir.
Ne yapmalıyım sizce?
Ayrıca hafızası az olduğu ve yavaş olduğu için de günümüz uygulamaları ile kullanmak biraz etkiliyor ama idare edebiliyorum.
Telefonun ekran fiyatı zaten ikinci el fiyatında. 1000-1500 TL belki ekran fiyatı olacak. 1000 TL civarına yakın da telefonun ikinci el fiyatları var temizlerinden.
Telefonun ekranını yenilemek mi yoksa yeni telefon almak mı? Yeni telefon alırsam 10000 TL civarı bir telefon olabilir. Fazla fiyat vermek istemiyorum.
Sıfır olması da gerekmiyor. Outlet veya yenilenmiş telefon da olabilir.
Ne yapmalıyım sizce?