beyler a320m-a pro anakart aldım gelmeden önce şuanki sistemden son bios update'i indirsem flaş belleğe atsam sonra anakartı takıp o flaş bellekle başka işlemci olmadan veya tamirciye gerek kalmadan bios ekranına girip güncelleyebilirmiyim
ben şuan intel kullanıyorum ve amdye geçtim anakart işlemci ram termal macun falan kargoda ve bios update yapmazsam aldığım anakarta görüntü gelmiyomuş bende şeyi soruyorum şimdi ryzen 5 5500 anakarta taksam ama anakartı değişmeden önce burdan indirip flaş belleğe atsam bilgisayarcıya götürmeden yapabilirmiyimIşlemci olmadan olmaz eski İşlemcin am4 ise yapabilirsin
Anakart aldığın işlemciyi destekleyen bir bios sürümüyle geldiyse güncellemene gerek yok. Eğer eski bir bios sürümüyle geldiyse mecburen yüklü olan bios sürümünün desteklediği bir işlemci takıp güncellemen gerekecek. Başka bir yolu yok maalesef.ben şuan intel kullanıyorum ve amdye geçtim anakart işlemci ram termal macun falan kargoda ve bios update yapmazsam aldığım anakarta görüntü gelmiyomuş bende şeyi soruyorum şimdi ryzen 5 5500 anakarta taksam ama anakartı değişmeden önce burdan indirip flaş belleğe atsam bilgisayarcıya götürmeden yapabilirmiyim
Anakartında bios flashback yok. Güncel değilse anakartın eski işlemci takıp güncellemen şart.ben şuan intel kullanıyorum ve amdye geçtim anakart işlemci ram termal macun falan kargoda ve bios update yapmazsam aldığım anakarta görüntü gelmiyomuş bende şeyi soruyorum şimdi ryzen 5 5500 anakarta taksam ama anakartı değişmeden önce burdan indirip flaş belleğe atsam bilgisayarcıya götürmeden yapabilirmiyim
peki bir bilgisayarcıya götürsem hallederlermiAnakart aldığın işlemciyi destekleyen bir bios sürümüyle geldiyse güncellemene gerek yok. Eğer eski bir bios sürümüyle geldiyse mecburen yüklü olan bios sürümünün desteklediği bir işlemci takıp güncellemen gerekecek. Başka bir yolu yok maalesef.
birde güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirimpeki bir bilgisayarcıya götürsem hallederlermi
Hallederpeki bir bilgisayarcıya götürsem hallederlermi
Bilgisayarın tüm bileşenleri geldikten sonra montajı tamamlayıp çalıştır. Açılırsa zaten problem yok demektir. Açılmıyorsa BIOS güncellenmesi gerekir. Bu durumda da bilgisayarcıya yolun düşer.birde güncel olup olmadığını nasıl anlayabilirim
tamamdırHalleder
Bilgisayarın tüm bileşenleri geldikten sonra montajı tamamlayıp çalıştır. Açılırsa zaten problem yok demektir. Açılmıyorsa BIOS güncellenmesi gerekir. Bu durumda da bilgisayarcıya yolun düşer