Bu bende de oluyor brave açıp donanım hızlandırmayı kapat bi bakalım tekrar edecek mi birde animasyonlu duvar kağıdını durdur
Sizce bu problemin asıl sebebi ne olabilir? Mesela cs2 oynarken arkadan brave'i açıyorum pc oyun sırasındayken yük altında olduğu için bu git-gel daha hızlı ve daha fazla oluyor.
Vg259qm kullanıyorum bazen bende de oluyor 4 yaşını geçti benim ki ben ona bağlıyorum ama bozulmaz inşŞuan DDU ile sürücü kaldırdım tekrardan deneceğim
Ben Gamepower Sonic T80 kullanıyorum daha alalı 1 yıl oldu sayılır inşallah monitörde sorun yoktur :dVg259qm kullanıyorum bazen bende de oluyor 4 yaşını geçti benim ki ben ona bağlıyorum ama bozulmaz inş
Sen adamın dibisin hocam! DDU ile kaldırdım düzelmedi, driver'ı geri kurdum sonra sizin yöntemi uygulayınca düzeldi. Gerçekten çok teşekkürler. +repBu bende de oluyor brave açıp donanım hızlandırmayı kapat bi bakalım tekrar edecek mi birde animasyonlu duvar kağıdını durdur
Rica ederim cs sisteme yük bindirirken bravede gpuya erişince çakışıyor olabilir discord chrome brave gibi şeylerde kapatman iyi olur bende bazen oyunlarda da yapıyor onu çözemedim henüzBen Gamepower Sonic T80 kullanıyorum daha alalı 1 yıl oldu sayılır inşallah monitörde sorun yoktur :d
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sen adamın dibisin hocam! DDU ile kaldırdım düzelmedi, driver'ı geri kurdum sonra sizin yöntemi uygulayınca düzeldi. Gerçekten çok teşekkürler. +rep
Discord'da da yapıyordu kapattım ve düzeldiRica ederim cs sisteme yük bindirirken bravede gpuya erişince çakışıyor olabilir discord chrome brave gibi şeylerde kapatman iyi olur bende bazen oyunlarda da yapıyor onu çözemedim henüz![]()
Bazen iyi sandıkları şeyler kötü olabiliyor işteDiscord'da da yapıyordu kapattım ve düzeldiO değilde bu özelliklerin bize/sisteme kolaylık sağlaması gerekirken zorluk çıkarması da ayrı bir olay..