Ekran Goruntu Gelmiyor

Reaksiyon skoru
23
Bilgisayara bakim yaptim. Ekran kartini islemciyi sivi sogutmayi soktum temizledim. Calistirdigimda monitore goruntu gelmiyor ve bilgisayari calistirinca egzoz fani calisir gibi oluyor duruyor, bilgisayari kapatinca egzoz fani tekrar calisir gibi olup duruyor. Acaba ekran kartı statiklenme mi yapti noldu?

Merhaba

Birçok sebep olabilir. Fanların dönüp durması bilgisayarın donanımların biri veya birkaçından sinyal alamadığı anlamında gelir. Öncelikle tüm bağlantıları tekrar kontrol edin ram ekran kartı parçaların oturup oturmadığına bakın.

Merhaba

Birçok sebep olabilir. Fanların dönüp durması bilgisayarın donanımların biri veya birkaçından sinyal alamadığı anlamında gelir. Öncelikle tüm bağlantıları tekrar kontrol edin ram ekran kartı parçaların oturup oturmadığına bakın.
Ramleri ,ekran kartini cikarip tekrar taktim yine olmadi. Gozumden kacan birsey mi var anlamadim.

Ramleri ,ekran kartini cikarip tekrar taktim yine olmadi. Gozumden kacan birsey mi var anlamadim.
İşlemciyi çıkardınız mı bazen işlemci yuvasına toz kalabiliyor. Bir bilgisayar tamirinde saç kadar ince bir tozun oradan kalmasından dolayı bilgisayarda görüntü alamamıştık. Uzun süre arızayı aramıştık :)

İşlemciyi çıkardınız mı bazen işlemci yuvasına toz kalabiliyor. Bir bilgisayar tamirinde saç kadar ince bir tozun oradan kalmasından dolayı bilgisayarda görüntü alamamıştık. Uzun süre arızayı aramıştık :)
İslemciyi cikardim, suan zaten ekran karti ve islemcide macun yok 😂 bugun aldigim macun sorunlu cikti yarin tekrar surcem ama suan sadece calisip calismadigini deniyorum ve durum bu sekilde. İslemciyi silip taktim ama bilemedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de bu egzoz faninin calismamasina sebep olur mu? Yani acarken ve kapatirken anlik bi donuyor o kadar, diger fanlarda sorun yok

Son düzenleme:
Geri