akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
ekran hz sine nerden bakıyoduk unuttum + monitör 60hz sanırım 75 yapma imkanım varmı
60hz var maks ya uff
usta bunu yükseltme ihtimalim yokmu?Monitörün Kaç HZ Olduğu Nasıl Anlaşılır? | Donanim Arşivi
Monitörün Kaç HZ olduğu nasıl anlaşılır? Ekran kaç HZ değerinde çalışıyor nasıl anlaşılır? Bu tarz sorular sıkça soruluyor. Özellikle yeni bir monitör, laptopdonanimarsivi.com
hocam bunu 75 yapma imkanım bile yokmudur?Monitörün Kaç HZ Olduğu Nasıl Anlaşılır? | Donanim Arşivi
Monitörün Kaç HZ olduğu nasıl anlaşılır? Ekran kaç HZ değerinde çalışıyor nasıl anlaşılır? Bu tarz sorular sıkça soruluyor. Özellikle yeni bir monitör, laptopdonanimarsivi.com
Sağ tıkla görüntü ayarları gir ordan altta gelişmiş seçenekler vardı öyle hatırlıyorum ordan ayarlausta bunu yükseltme ihtimalim yokmu?
maks 60 var oradaSağ tıkla görüntü ayarları gir ordan altta gelişmiş seçenekler vardı öyle hatırlıyorum ordan ayarla
Aslında olabilir, ama önerdiğim bir şey sayılmaz.hocam bunu 75 yapma imkanım bile yokmudur?
Ozmn monitörün 60 hz dirmaks 60 var orada
benimki amd knkOc yapabilirsin ama tehlikeli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nvidia denetim masasından yapılabiliyor mesela ama güvenli ve tavsiye edilen bir şey değil