Merhaba, uzun süredir 1070 ve R7 5800x kullanıyorum, son 1 haftadır CS2, Valorant da ekran kartı kullanımı anlık olarak %50 civarına düşüyor işlemci de aynı oranda yükseliyor. PUBG de ise ekran kartı kullanımı %85 üzerindeyken işlemci sabit %50 civarında geziyor anlık droplar da mevcut. CS2 de bu sorun her olduğunda sanki internetimde ping varmış gibi sekmeler ve takılmalar yaşıyorum. Delta Force oynarken bu sorunlar ping olarak fırlıyo gösteriyo veriler ancak ekran kartında bir düşüş yaşanmıyor. Bu sorunun en son NVIDIA sürücülerini kurdum ve bilgisayarı temizledikten sonra ortaya çıktı daha öncesinde bu tür sorun yaşamamıştım. Bu yazdığım sorunlar olurkan ara windows'un kurulu olduğu ssd anlık kullanımı %100 oluyor ama hemen düşüyor, oyunlar diğer ssd de kurulu.
İşlemci sıcaklığı oyunlarda ortalama 70 derece oluyor. Ekran kartı ise ortlama 63 dereceler de oluyor. Hiçbirine overclock yapılmadı standart şekilde çalışıyorlar.
Oyunların kurulu olduğu Samsung SSD 860 QVO 1TB modeli. Sağlığı 95.
Windows kurulu olan disk Crucial BX500 CT240BX500SSD1 modeli. Sağlığı 72.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Anakart B450 Aorus Elite
İşlemci sıcaklığı oyunlarda ortalama 70 derece oluyor. Ekran kartı ise ortlama 63 dereceler de oluyor. Hiçbirine overclock yapılmadı standart şekilde çalışıyorlar.
Oyunların kurulu olduğu Samsung SSD 860 QVO 1TB modeli. Sağlığı 95.
Windows kurulu olan disk Crucial BX500 CT240BX500SSD1 modeli. Sağlığı 72.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Anakart B450 Aorus Elite
Son düzenleme: